FOTO TÜRK-İŞ COLOR Fotoğraf & film - Gelin Damat - Bebek - Profesyonel Studio yorumlar

FOTO TÜRK-İŞ COLOR Fotoğraf & film - Gelin Damat - Bebek - Profesyonel Studio yakın 20. Sokak, Cumhurıyet Mahallesi, Atakum, Samsun, Black Sea Region, 55210

  • Adres: Cumhuriyet, 20. Sk. No:14, 55200 Atakum/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 437 17 10
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.3348498, 36.2709814

FOTO TÜRK-İŞ COLOR Fotoğraf & film - Gelin Damat - Bebek - Profesyonel Studio, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
FOTO TÜRK-İŞ COLOR Fotoğraf & film - Gelin Damat - Bebek - Profesyonel Studio yorumlar

En mutlu ve özel günümüzü, düğünümüzü emanet ettiğimiz Türkiş Color’ a çok teşekkür ederim. Hem çok profesyonel hem de çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdikleri için her anımızdan keyif aldık ve memnun kaldık. İyi ki bu işi yapıyorsunuz. ☺️???????? …

Çekimlerimizde profesyonelliğinde dışında; kaliteli ve güler yüzlü ekibiyle bize en güzel anları yaşatıp bunları kalıcı hâle getiren işletme sahibi Ozan Bey ve eşi Özlem Hanıma çok teşekkür ederiz. İyi ki sizi tercih ettik. Çünkü bazı anıların telafisi yok ???? …

Hem kına , hem düğün çekimlerimizi beraber yaptık.Dış çekim fotoğraflarımızı beraber çektik.Çok profesyonel bir ekiple çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik.Fotoğraflarımız ve videolarımız şahane oldu.İyi ki sizinle çalıştık.

2023-09-23 Ayşe

En mutlu ve özel günümüzü, düğünümüzü emanet ettiğimiz Türkiş Color’ a çok teşekkür ederim. Hem çok profesyonel hem de çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdikleri için her anımızdan keyif aldık ve memnun kaldık. İyi ki bu işi yapıyorsunuz. ☺️????????

2023-09-23 Murat

Türkiş Color'a düğün fotoğrafçısı olarak en mutlu günümüzü emanet ettik. Çekimlerimizde profesyonelliğinde dışında; kaliteli ve güler yüzlü ekibiyle bize en güzel anları yaşatıp bunları kalıcı hâle getiren işletme sahibi Ozan Bey ve eşi Özlem Hanıma çok teşekkür ederiz. İyi ki sizi tercih ettik. Çünkü bazı anıların telafisi yok ????

2023-09-23 Fatma

Hem kına , hem düğün çekimlerimizi beraber yaptık.Dış çekim fotoğraflarımızı beraber çektik.Çok profesyonel bir ekiple çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik.Fotoğraflarımız ve videolarımız şahane oldu.İyi ki sizinle çalıştık.

2023-10-08 Mehmet

Harika bir fotoğrafçı! Çok memnun kaldım. Süper kareler çıkardılar ve bize çok değerli anılar bıraktılar. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşegül

Foto Türk İş Color'a hem bebek fotoğrafları çektirmek için geldik hem de gelin damat fotoğrafları çektirmek için geldik. Her ikisinden de çok memnun kaldık. Kaliteli ve güzel fotoğraflar çektirdik. Çalışanlar çok misafirperver ve profesyonel. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-18 Ali

Çok iyi bir düğün fotoğrafçısı. Profesyonel ekibi sayesinde mükemmel fotoğraflar çektirdik. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Çekim süreci çok keyifli geçti. Sonuçtan çok mutlu kaldık. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-23 Selin

Çok başarılı bir düğün fotoğrafçısı. Hem fotoğraf hem de video çekimi için hizmet aldım ve her ikisinden de çok memnun kaldım. Kaliteli ve profesyonel iş çıkarıyorlar. Ekibin enerjisi çok yüksekti ve bizi çok rahatlattılar. Çok teşekkür ederim.

2023-10-28 Ahmet

Türkiş Color'a nişan ve düğün fotoğrafları çekimi için gittik. Çekimlerimiz çok güzel geçti ve sonuçtan çok memnun kaldık. Personel çok profesyoneldi ve bize çok yardımcı oldular. Fotoğraflar ve videolar harika oldu. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-02 Esra

Düğün fotoğraflarımızı Türkiş Color'da çektirdik ve çok memnun kaldık. Ekip çok profesyonel ve çalışkan. Her anın fotoğrafını çektiler ve çok güzel bir albüm hazırladılar. Teşekkür ederim.

2023-11-07 Berk

Türkiş Color'a düğün fotoğrafçılığı hizmeti için gittik ve çok memnun kaldık. Çekimler çok eğlenceli geçti ve sonuçtan çok memnun kaldık. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-12 Gülay

Düğün fotoğraflarımızı Türkiş Color'da çektirdik ve çok memnun kaldık. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Çekim süreci çok keyifli geçti. Sonuçtan çok mutlu kaldık. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-17 Metin

Türkiş Color'da düğün fotoğrafları çektirdik ve çok memnun kaldık. Kaliteli ve profesyonel bir hizmet aldık. Personel çok yardımcı oldu ve isteklerimize harfiyen uydu. Sonuçtan çok mutlu kaldık. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? FOTO TÜRK-İŞ COLOR Fotoğraf & film - Gelin Damat - Bebek - Profesyonel Studio?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?