Foot Therapy Kadıköy yorumlar

Foot Therapy Kadıköy yakın 10, Serasker Caddesi, Osmanağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34714

  • Adres: Osmanağa mah, Serasker Cd. No:59, 34714 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 154 82 98
  • Web sitesi: foottherapy.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9895129, 29.0279188

Foot Therapy Kadıköy, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Foot Therapy Kadıköy yorumlar

The masseuses were two amazing Asian women. We opted for a regional massage, focusing on the back, shoulders, and neck. It was absolute perfection; they were incredibly skilled and kind. I highly, highly recommend it!

Me and my girlfriend just had the best massage here by two wonderful ladies from Bali. It was like being there but better! We came back a month ago from Thailand and I can honestly say these massages were better than all the ones I had in Thailand. Go there 100$!

I recently had the pleasure of experiencing a Thai massage at this establishment and I must say, it was simply unbelievable. The therapist was incredibly skilled and attentive to my needs, leaving me speechless by the end of the session. … Daha fazla

2023-10-03 Emre

Kadıköy'deki Ayak Masajı Salonunda harika bir deneyim yaşadım. Masözlerimiz iki muhteşem Asyalı kadındı. Sırt, omuz ve boyuna odaklanan bir bölgesel masaj seçtik. Gerçekten mükemmel bir deneyimdi; inanılmaz yetenekli ve naziktiler. Çok ama çok tavsiye ederim!

2023-10-03 Yunus

Ben ve kız arkadaşım burada iki harika Bali bayanından en iyi masajı yaptırdık. Oradaymış gibi ama daha iyi! Bir ay önce Tayland'dan döndük ve dürüst olmak gerekirse bu masajlar Tayland'da yaptırdıklarımın hepsinden daha iyiydi. Yüzde 100 oraya git!

2023-10-03 İrem

Bu işletmede Tay masajı deneyimleme zevkine yeni sahip oldum ve söylemeliyim ki, sadece inanılmazdı. Terapist inanılmaz derecede yetenekli ve ihtiyaçlarımı dikkatli bir şekilde takip etti, oturumun sonunda beni konuşamaz hale getirdi.

2023-10-18 Kerem

Ayak Masajı Salonu'nda harika bir deneyim yaşadım. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer sakin ve rahatlatıcıydı ve masaj mükemmel bir şekilde yapıldı. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-23 Ece

Kadıköy Ayak Masajı Salonu'na daha önce gitmemiştim, ancak deneyimim kesinlikle mükemmeldi. Personel dostça ve müşteri odaklıydı. Masaj harikaydı ve son derece rahatlatıcıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-28 Burak

Bu Ayak Masajı Salonu gerçekten harika bir yer. Personel son derece profesyonel ve işlerini iyi biliyorlar. Masaj çok rahatlatıcı ve bütün stresimi aldı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-02 Ebru

Çok kaliteli bir Ayak Masajı deneyimi yaşadım. Masaj terapisti çok profesyonel ve yetenekliydi. Bölgesel masajım beni büyük ölçüde rahatlattı ve tüm gerilimimi aldı. Harika bir deneyimdi!

2023-11-07 Tolga

Kadıköy Ayak Masajı Salonu'nda yaşadığım deneyim kesinlikle şaşırtıcıydı. Personel çok dostça ve profesyoneldi. Atmosfer gerçekten rahatlatıcıydı ve masaj harika yapıldı. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-11-12 Merve

Ayak Masajı Salonu'nda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Masaj çok rahatlatıcı ve bütün stresimi aldı. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-17 Ali

Kadıköy Ayak Masajı Salonu'ndaki deneyimim çok hoştu. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Masaj harikaydı ve masöz çok yetenekliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-22 Didem

Ayak Masajı Salonu'nda geçirdiğim zaman gerçekten rahatlatıcıydı. Personel çok dostça ve profesyoneldi. Masaj harikaydı ve tüm stresimi aldı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-27 Ömer

Kadıköy Ayak Masajı Salonu gerçekten harika bir yer. Personel çok misafirperver ve profesyoneldi. Masaj çok rahatlatıcı ve beni yeniden enerjik hissettirdi. Mükemmel bir deneyimdi!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Foot Therapy Kadıköy?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?