Floksan yorumlar

Floksan yakın 35. Sokak, Beşevler Sanayi Sitesi, Üçevler Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16159

  • Adres: Üçevler, 35. Sk., 16120 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 441 73 34
  • Web sitesi: floksan.com
  • Enlem, Boylam: 40.2030416, 28.9436983

Floksan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Floksan yorumlar

Sektörde bulunduğu civarda öncü kuruluş. Teknolojik sistem ile makina ekipman ve araç gereçleri elektrostatik toz boya sistemi ile dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlam bir şekile büründürüyor. Tecrübe ve özveriye dayalı çalışma sistemleri mevcut.

2023-09-26 Ayşe

Floksan Toz Boya Hizmeti, sektördeki en öncü kuruluşlardan biri. Kaliteli ve dayanıklı ürünleri, uzun ömürleri ile ön plana çıkıyor. Çalışanları tecrübeli ve özverili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Murat

Floksan Toz Boya Hizmeti, elektrostatik toz boya sistemi ile araç gereçleri daha da sağlamlaştırıyor. Uzun ömürlü bir şekilde boyanan ürünler, müşterilere kaliteli bir deneyim sunuyor. Çalışanlar da oldukça ilgili ve profesyonel.

2023-09-26 Fatma

Floksan Toz Boya Hizmeti'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Ürünlerim özenle boya yapıldı ve uzun süre dayanıklı kaldı. Çalışanlar da son derece yardımcı ve nazikti. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-11 Ahmet

Floksan Toz Boya Hizmeti, sektörde öncü bir firma olmasının yanı sıra çalışanları da işlerini özveriyle yapmaktadır. Ürünler uzun ömürlü ve kaliteli. Fiyatlarda da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Elif

Floksan Toz Boya Hizmeti, müşteri odaklı çalışmaları ile öne çıkıyor. Çalışanlar her aşamada müşteriye yardımcı oluyor ve isteklerini yerine getiriyor. Ürünler de oldukça kaliteli ve dayanıklı. Memnun kaldım.

2023-10-21 Mehmet

Floksan Toz Boya Hizmeti'nin elektrostatik boya sistemi ile boyanan ürünler gerçekten sağlam oluyor. Uzun süre kullanımda dahi boya atma veya solma gibi sorunlar yaşamadım. Fiyatlarda da oldukça rekabetçi. Çalışanlar da ilgililer.

2023-10-26 Esra

Floksan Toz Boya Hizmeti, sektördeki öncü firmalardan biri. Ürünler kaliteli ve uzun ömürlü. Elektrostatik boya sistemi ile yapılan boyama da çok başarılı. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da işlerini profesyonelce yapıyorlar.

2023-10-31 Cem

Floksan Toz Boya Hizmeti'ne gerçekten çok teşekkür ederim. Ürünlerimi özenle boyadılar ve istediğim sonucu tam anlamıyla elde ettim. Çalışanlar da son derece nazik ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-05 Nur

Floksan Toz Boya Hizmeti'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Ürünlerim uzun süre dayanıklı ve temiz kaldı. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Tuncay

Floksan Toz Boya Hizmeti, gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. Ürünler uzun ömürlü ve sağlam. Elektrostatik boya sistemi ile boyanan ürünler de gerçekten çok güzel görünüyor. Çalışanlar da oldukça profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Oya

Floksan Toz Boya Hizmeti'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Ürünlerim istediğim gibi boyandı ve çok sağlam oldu. Çalışanlar da son derece yardımcı ve nazik. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Ali

Floksan Toz Boya Hizmeti, uzun süreli ve dayanıklı ürünler sunuyor. Elektrostatik boya sistemi ile yapılan boyama da oldukça başarılı. Fiyatlarda da oldukça uygun. Çalışanlar da ilgililer. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Floksan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?