Fırat Halısaha yorumlar

Fırat Halısaha yakın Ferit Aydın Mirkelam Caddesi, Meydan Mahallesi, Birecik, Şanlıurfa, Southeastern Anatolia Region, 63400

  • Adres: Meydan, 63400 Birecik/Şanlıurfa, Türkiye
  • Telefon: +90 543 226 23 97
  • Enlem, Boylam: 37.0160399, 37.9707415

Fırat Halısaha, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fırat Halısaha yorumlar
2023-09-23 Ali

Fırat Halısaha Spor salonunu seviyorum. Çok değerli bir yerde bulunuyor ve uygun fiyatlı. Misafirperver atmosferi ve hızlı hizmeti sayesinde çok iyi bir ilk izlenim bıraktı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de oldukça yüksek. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar çok iyi. Genel deneyimim harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-23 Ayşe

Fırat Halısaha Spor salonu fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek. İlk izlenimimten, atmosferinden ve hizmet düzeyinden oldukça memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Personel dostça ve profesyoneldi. Tesisler ve olanaklar da mükemmel. Genel deneyimim son derece olumluydu ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-23 Mehmet

Fırat Halısaha Spor salonu harika bir yer. Fiyatlar biraz pahalı olabilir ama çoğunlukla paranızın karşılığını alıyorsunuz. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu, çok temiz ve misafirperver bir atmosferi var. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça yüksek. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar da iyi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-08 Fatma

Fırat Halısaha Spor salonunda birkaç kez zaman geçirdim ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar oldukça makul ve hizmet kalitesi çok iyi. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer çok rahattı. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar çok iyi. Genel olarak harika bir deneyim oldu ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-13 Ozan

Fırat Halısaha Spor salonu oldukça uygun fiyatlı ve hizmet kalitesi yüksek. İlk izlenimim oldukça olumluydu, atmosfer rahat ve dostça. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Genel deneyimim harikaydı ve burayı yüksek derecede tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Selin

Fırat Halısaha Spor salonu oldukça uygun fiyatlı bir seçenek. İlk izlenimim oldukça olumluydu, atmosfer rahat ve sıcak. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyi. Personel dostça ve profesyonel. Tesisler ve olanaklar oldukça iyi. Genel deneyimim pozitifti ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-23 Mahmut

Fırat Halısaha Spor salonu ucuz ve kaliteli bir seçenek. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer çok rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar çok iyi. Genel deneyimim mükemmeldi ve tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Didem

Fırat Halısaha Spor salonuna ilk kez gittim ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar oldukça makul ve hizmet kalitesi iyi. İlk izlenimim oldukça olumluydu, atmosfer rahattı. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-02 Gökhan

Fırat Halısaha Spor salonu fiyatları oldukça makul ve hizmet kalitesi iyiydi. İlk izlenimim oldukça olumluydu, atmosfer rahattı. Personel dostça ve yardımseverdi. Tesisler ve olanaklar çok iyiydi. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-07 Esin

Fırat Halısaha Spor salonuna birkaç kez gitme fırsatım oldu ve her seferinde memnun kaldım. Fiyat olarak makul ve hizmet kalitesi iyiydi. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer sıcak ve rahattı. Personel dostça ve yardımseverdi. Tesisler ve olanaklar çok iyiydi. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu ve bir daha ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-12 Murat

Fırat Halısaha Spor salonu uygun fiyatlı ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi de çok iyiydi. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar da mükemmel. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-17 Şeyma

Fırat Halısaha Spor salonunu birkaç kez ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi yüksek. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi harikaydı. Personel dostça ve yardımsever. Tesisler ve olanaklar çok iyi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fırat Halısaha?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?