Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri yorumlar

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri yakın Tekel, Şair Eşref Bulvarı, Kültür Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35220

  • Adres: Alsancak, Şair Eşref Bulvarı No:83 Vefa Apt. Kat:1 D:2, 35220 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 746 61 78
  • Web sitesi: filmup.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4358548, 27.1463599

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri yorumlar

Uzun zamandır destek aldığımız bir firma çekim kalitesi ve anlatım teknikleri çok iyi, kendi tanıtım filmimiz haricinde partner olduğumuz firmalarımızında çekimlerini başarılı bir şekilde yaptılar, ilgileri için çok teşekkür ederim.

2023-09-24 Ayşe

Uzun zamandır destek aldığımız bir firma çekim kalitesi ve anlatım teknikleri çok iyi, kendi tanıtım filmimiz haricinde partner olduğumuz firmalarımızında çekimlerini başarılı bir şekilde yaptılar, ilgileri için çok teşekkür ederim.

2023-09-24 Mehmet

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'nden aldığımız hizmetlerden çok memnunuz. Çekim kalitesi gerçekten mükemmel, filmde istediğimiz hikayeyi çok başarılı bir şekilde anlatmışlar. Ekip de son derece profesyonel ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 İnci

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri ile çalışmak gerçekten keyifli bir deneyim oldu. İletişimleri son derece iyi, isteklerimizi anlamaya özen gösteriyorlar. Çekimleri de çok başarılı, teşekkürler.

2023-10-09 Ahmet

Film çekimi için Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'nden destek aldık. Hem çekim kalitesi hem de hikaye anlatımı olarak çok başarılı bir iş çıkardılar. Ekip de son derece profesyonel ve işlerini özenle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Selin

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'yle çalışmak çok memnun kaldığım bir deneyim oldu. Çalıştığımız süre boyunca iletişimleri çok iyiydi ve projemizi istediğimiz gibi tamamlamak için ellerinden geleni yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Can

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'nden aldığımız hizmetlerden çok memnunuz. İlgileri ve profesyonellikleri gerçekten takdire şayan. Film çekimlerindeki kalite de oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Zeynep

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri ile çalıştık ve gerçekten çok memnun kaldık. Çekimlerde kullandıkları ekipmanlar son derece kaliteli ve profesyonel. Hem çekim kalitesi hem de hikaye anlatımı noktasında çok başarılılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Murat

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'ne danıştığımızda gerçekten çok yardımcı oldular. Profesyonel bir ekip, kaliteli ekipmanlar ve başarılı sonuçlar. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-11-03 Ayhan

Çekimlerimizi Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'yle yaptık ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldık. Kaliteli iş çıkarıyorlar ve iletişimleri son derece iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Fatma

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'nden destek aldık ve çok iyi bir deneyim oldu. Hem çekim kalitesi hem de montajları çok başarılı. İletişimleri de çok iyi, isteklerimizi anlamaya ve karşılamaya özen gösterdiler. Teşekkürler.

2023-11-13 Ali

Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri'yle çalıştık ve gerçekten memnun kaldık. Çekimlerde kullandıkları ekipmanlar kaliteli ve sonuçlar da başarılı. İletişimleri de çok iyiydi, isteklerimize önem verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Gizem

Film çekimleri için Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri ile çalıştık ve sonuçtan çok memnun kaldık. Çekim kalitesi gerçekten çok iyi ve hikaye anlatımı da başarılı. Profesyonel bir ekip, tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Filmup Video Tanıtım ve Reklam Prodüksiyon Hizmetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?