FİGHTERMASTER yorumlar

FİGHTERMASTER yakın Kızılırmak Sokağı, Yıldırım Mahallesi, Bayrampaşa, Istanbul, Marmara Region, 34045

  • Adres: Yıldırım, Kızılırmak Sk. no 4, 34035 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 578 34 00
  • Web sitesi: fightermaster.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.070211, 28.891999

FİGHTERMASTER, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
FİGHTERMASTER yorumlar

Arkadaşlar ben yeni başladım kickboksa. Daha 6 ders almışımdır muhtemelen ancak geliştiğimi görüyorum. Emin hoca mesela bana bu ders şunu anlayacaksın diyor ve gerçekten antrenman sürecini genel değerlendirdiğimde dediği şeyi anlamış … Daha fazla

????I did not make a mistake when I chose this club. As a girl, it was the first time that I learned boxing here????. The place is great and comfortable????, and the coach is one of the most wonderful coaches. ????The training is interesting and very … Daha fazla

Bir eğitmende olması gereken tüm yeteneklere ek olarak bu kadar genç yaşta edinilmiş müthiş bir deneyim! Ayrıca güncel eğitim metodlarına hakim, kalıplaşmış sistemlerden farklı bir bakış açısı var. Sporun sadece fiziksel bir eylemden öte … Daha fazla

2023-09-26 Merve

Arkadaşlar ben yeni başladım kickboksa. Daha 6 ders almışımdır muhtemelen ancak geliştiğimi görüyorum. Emin hoca mesela bana bu ders şunu anlayacaksın diyor ve gerçekten antrenman sürecini genel değerlendirdiğimde dediği şeyi anlamış oluyorum. Hedeflerime ulaşmak için burada olmaktan çok mutluyum, tavsiye ederim!

2023-09-26 Ayşe

I did not make a mistake when I chose this club. As a girl, it was the first time that I learned boxing here. The place is great and comfortable, and the coach is one of the most wonderful coaches. The training is interesting and very effective. I feel stronger with each session!

2023-09-26 Kaan

Bir eğitmende olması gereken tüm yeteneklere ek olarak bu kadar genç yaşta edinilmiş müthiş bir deneyim! Ayrıca güncel eğitim metodlarına hakim, kalıplaşmış sistemlerden farklı bir bakış açısı var. Sporun sadece fiziksel bir eylemden öte olduğunu bize anlattığı için çok minnettarım. Sonsuz teşekkürler!

2023-10-11 Fatma

Çok güzel bir mekan, antrenmanlar oldukça enerji verici ve eğlenceli. Hoca öğrencilerine çok değer veriyor ve her birine özenle yaklaşıyor. İnanılmaz bir motivasyon zamanı geçiriyoruz ve her seferinde daha da iyileşiyoruz. İyi bir spor salonu deneyimi istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-16 Cem

Bu okul gerçekten dikkate değer. Hocalar profesyonel ve her öğrencinin gelişimini takip ediyorlar. Ortam sıcak ve samimi, tüm öğrenciler birbirine motive oluyor. Şu ana kadar aldığım en iyi dövüş sanatları deneyimini burada yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-21 Can

Antrenman sürecinde güzel ilerleme kaydetmek ve yeni şeyler öğrenmek isteyenler için en iyi yer. Hocalar çok dikkatli ve her ayrıntıya özen gösteriyorlar. Hem fiziksel hem de zihinsel açıdan kendinizi geliştireceğiniz bir ortam. Kesinlikle öneririm!

2023-10-26 Deniz

Yeni başladım ama şimdiye kadar harika bir deneyim oldu! Hocalar sabırlı ve anlayışlı, herkesi kişisel hedeflerine yönlendirebiliyorlar. Ekipmanlar kaliteli ve mekan temiz. Kickboks öğrenmek isteyen herkese bu okulu tavsiye ederim!

2023-10-31 Ece

Bu okula gittiğim için çok mutluyum! Hocalar ve personel harika, tesisler çok temiz ve düzenli. Başlangıçtan itibaren kendimi çok daha güçlü ve motive hissediyorum. Burada iyi bir spor eğitimi alacağınıza emin olabilirsiniz.

2023-11-05 Emre

Dövüş sanatları konusunda uzun süredir ilgileniyorum ve bu okulu bir arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettim. Şu ana kadar kendi beklentilerimin üzerine çıktı. Hocalar profesyonel ve tecrübeli, ekipmanlar kaliteli ve her ders dinamik ve heyecan verici.

2023-11-10 Feyza

Fightermaster, kickboksu öğrenmek ve gelişmek için harika bir yer. Hocalar sizi gerçekten motive ediyor ve her dersi eğlenceli hale getiriyorlar. Kurslara yeni başladığım halde hedeflerime doğru hızla ilerliyorum. İyi bir spor salonu arıyorsanız buraya gelin!

2023-11-15 Gökhan

Son derece motive edici bir okul! Hocalar size her adımda destek olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İnanılmaz bir atmosfer ve harika bir ekip. Tüm seviyeler için uygundur, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli sporcular için birçok seçenek vardır. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-20 İrem

İlk dersimden itibaren bu okulu sevdim! Hocalar harika ve herkese özen gösteriyorlar. Antrenmanlar harika ve her hafta kendimi geliştirdiğimi fark ediyorum. Bu okulu tüm kickboks severlere öneriyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? FİGHTERMASTER?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?