FidoRento yorumlar

FidoRento yakın Republic Square, Kaş, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Andifli, Cumhuriyet Meydanı No:18, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 836 23 39
  • Web sitesi: fidorento.com
  • Enlem, Boylam: 36.1995598, 29.640848

FidoRento, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
FidoRento yorumlar

Kaş’ın en nefes kesen, en temiz, en işlevsel ve estetik evlerini kiralayabileceğiniz, şahane insanlarla muhatap olduğunuz bi işletme. Yıllardır her yaz birçok evinde tatil yaptık, hepsi birbirinden şahaneydi, efsane anılarla evimize döndük. Tüm çalışanlarına bin teşekkür, güneşin ülkesi Kaş sizinle güzel???????????? …

I stayed in Mila Appartment and Paradise 4. Both of the accommodations were perfectly clean, comfy and equipped with everything necessary. More to say the views from the terrace and sunsets were amazing. Totally recommended! Thank you, Fidayit, Neslihan and Coskun for the great stay! Daha fazla

Sonbaharda kısa bir dinlenme molası olarak eşimle beraber Kaş'ı tercih ettik. Dalaman Havalimanından başlayan transfer hizmetimizde çok iyi karşılandık. Kaş'a gelmemiz ve Apart'a yerleşmemiz sırasında da fidorento personeli tarafından … Daha fazla

2023-09-20 Aslı

Tatil evlerinin temizlik, işlevsellik ve estetik açısından mükemmel olduğunu belirtmek istiyorum. Her yaz farklı bir evde tatil yapmamıza rağmen hepsi harika hizmet verdiler ve unutulmaz anılarla evimize döndük. Harika bir ekip, bin teşekkür!

2023-09-20 Ali

Mila Apart ve Paradise 4'te kaldım. Her iki konaklama da mükemmel temiz, rahat ve gereken her şeyle donatılmıştı. Üstelik teras manzaraları ve gün batımları inanılmazdı. Kesinlikle tavsiye ederim! Fidayit, Neslihan ve Coşkun'a harika konaklama için teşekkürler!

2023-09-20 Ayşe

Sonbaharda eşimle birlikte dinlenmek için Kaş'ı tercih ettik. Transfer hizmetiyle başlayan tatilimizde çok iyi karşılandık. Fidorento personeli Kaş'a gelmemizden itibaren bize yardımcı oldu. Apart da çok temiz ve güzel bir ortamda bulunuyordu. Harika bir deneyimdi!

2023-10-05 Ahmet

Fidorento Tatil Evi Kiralama Acentesi'nde yıllardır tatil yapıyorum. Evler temiz, rahat ve estetik açıdan mükemmel. Çalışanlar da çok işlerine hakim ve yardımsever. Çok teşekkür ederim!

2023-10-10 Beyza

Fidorento ile yaptığım tatilin her anından keyif aldım. Evlerin konforu, atmosferi ve manzarası mükemmel. Personel çok yardımcı oldu ve her ihtiyacımızla ilgilendi. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-15 Burak

Fidorento çok güzel bir işletme. Evlerin temizliği, konforu ve estetik açıdan mükemmel. Bir sonraki tatilimde tekrar burada kalmayı planlıyorum. Teşekkürler!

2023-10-20 Ceren

Fidorento'da kaldığım ev temiz ve rahattı. Personel çok yardımcı oldu ve her ihtiyaçla ilgilendi. Fidorento'yu herkese tavsiye ederim!

2023-10-25 Cihat

Fidorento'da kaldığım süre boyunca mükemmel bir destek ve hizmet aldım. Evlerin kalitesi ve hizmetleri kesinlikle beklentilerimi karşıladı. Teşekkürler!

2023-10-30 Derya

Fidorento'da konakladığım ev çok temiz ve konforlu bir ortama sahipti. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Memnuniyetle tekrar kalmayı düşünüyorum.

2023-11-04 Deniz

Fidorento'da kaldığım süre boyunca harika bir deneyim yaşadım. Evler çok temiz, rahat ve estetik açıdan güzel. Personel çok yardımcı oldu. Teşekkürler!

2023-11-09 Ebru

Fidorento işletmesi muhteşem! Evlerin temizliği, konforu ve atmosferi harika. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-11-14 Emre

Fidorento'nun hizmetinden çok memnun kaldım. Evler çok temiz ve güzel bir atmosfere sahip. Personel çok yardımcı oldu. Teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? FidoRento?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?