Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş yorumlar

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş yakın Barbaros Caddesi, West Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34746

  • Enlem, Boylam: 40.9907647, 29.101356

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş yorumlar
2023-09-27 Ahmet

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketi, müşteri hizmetleri ve personel konusunda oldukça başarılı bir deneyim yaşattı. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyoneldi. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak tatmin edici bir deneyim yaşadım.

2023-09-27 Ayşe

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketinin ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Satın aldığım ürünlerin hepsi kaliteli ve dayanıklı. Ayrıca şirketin tesisleri ve olanakları da oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Sevgi

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketi, ambians ve dekor konusunda oldukça başarılı bir iş çıkardı. Mağaza içi atmosferi oldukça hoş ve estetik. Fiyatlar da gayet uygun. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-22 Veli

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketi, bekleme süresi ve rezervasyon konusunda oldukça başarılı bir deneyim yaşattı. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yaptırdığım saatte hizmet aldım. Memnun kaldım.

2023-11-01 Orhan

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketinin genel atmosferi oldukça olumlu ve pozitifti. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygun. Genel olarak başarılı bir deneyim yaşadım.

2023-11-11 İbrahim

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketinin ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Satın aldığım ürünlerin hepsi dayanıklı ve kullanışlıydı. Ayrıca fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Cem

Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş şirketi, fiyat performans açısından oldukça başarılı bir deneyim yaşattı. Hem ürün hem de hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Feyzi Gıda Sanayi Makinaları Mümessillik ve Ticaret A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?