Fevzi Hoca Balık Lokantası yorumlar

Fevzi Hoca Balık Lokantası yakın Saklıbahçe, Yaşam Cd., Beştepe Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06560

  • Adres: Söğütözü Cad, Eski Saklı Bahçe Karşısı 8/6, 06560 Çankaya, Türkiye
  • Telefon: +90 312 215 45 60
  • Web sitesi: fevzihoca.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.916114, 32.804607

Fevzi Hoca Balık Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fevzi Hoca Balık Lokantası yorumlar

Uzun zamandır severek geldiğim, ailemle vakit geçirmekten mutlu olduğum bir yer Fevzi Hoca. … Daha fazla

Ankara'nın göbeğinde yeni keşfettiğime şaşırdığım balıkçı, meşhur bir yermiş. Epey büyük bir yerleşke, açık kapalı pek çok masa var ama akşama doğru dışarıda ağaçlar altındaki masaları keyifli. Yine açık alanda çocuk parkı var, bu aileler … Daha fazla

Ben mezgit, eşim istavrit kızım Karagöz kavurma yedi. Salata aldık.Hepsi çok lezzetli idi. İkramlar güzeldi. (Çay,turşu, Mısır ekmeği kaygana ve baklava) fiyatlar makul .hepsine 750 TL ödedik. Daha fazla

2023-09-29 Ayse

Uzun zamandır severek geldiğim, ailemle vakit geçirmekten mutlu olduğum bir yer Fevzi Hoca.

2023-09-29 Ali

Ankara'nın göbeğinde yeni keşfettiğime şaşırdığım balıkçı, meşhur bir yermiş. Epey büyük bir yerleşke, açık kapalı pek çok masa var ama akşama doğru dışarıda ağaçlar altındaki masaları keyifli. Yine açık alanda çocuk parkı var, bu aileler için iyi bir tercih. Yemekler lezzetli, servis hızlı ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Fatma

Ben mezgit, eşim istavrit kızım Karagöz kavurma yedi. Salata aldık. Hepsi çok lezzetli idi. İkramlar güzeldi. (Çay, turşu, Mısır ekmeği kaygana ve baklava) fiyatlar makul. Hepsine 750 TL ödedik.

2023-10-14 Mehmet

İyi balık bulmak zor bu ara durumda. OpenTable uygulamasının Espiya restaurantı bana yönlendirmesine minette bulundum. Yeni yıla aileyiz burada girdik. Çalışanlar ilgili ve pozitif. Çocuklar için şnitzel yapmaları ve balığın yanında krema makarna istemeleri gibi özel istekleri bile hoş karşıladılar. Servis flaş gibiydi. Balıklar taptazeydi. Ben tekir ızgara yedim ve eşsizmiş. Baba ruhu taşıyan bir lokantada porsiyonlar mutfağındaki hassaslıkla sınırlıdır aldanmayın. Herkese afiyet olsun.

2023-10-19 Zeynep

Uzun zamandır gitmek istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım bir restoran. Sonunda gittiğimde beklediğimi buldum. Harika bir ambiyans, lezzetli yemekler ve güler yüzlü personel. Özellikle balıklar çok taze ve lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ahmet

İstanbul'da en lezzetli balık yiyebileceğiniz yerlerden biri. Fevzi Hoca Balık Lokantası gerçekten kaliteli ve taze balıklar sunuyor. Ayrıca servis hızlı ve personel çok güler yüzlü. Buradaki deneyimimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-29 Selin

Fevzi Hoca Balık Lokantası'na ailemle birlikte geldik ve harika bir deneyim yaşadık. Servis mükemmeldi, personel çok yardımcı oldu. Yemeklerin hepsi lezzetliydi ve taze pişirildi. Atmosfer çok hoştu ve restoranın dekorasyonu da çok güzel. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-03 Murat

Fevzi Hoca Balık Lokantası'nda harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve servis çok hızlıydı. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gülay

Fevzi Hoca Balık Lokantası'nda geçen hafta akşam yemeği yedik ve harika bir deneyim yaşadık. Yemekler lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Restoranın atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-13 Tolga

Fevzi Hoca Balık Lokantası'nda harika bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Restoranın atmosferi çok güzeldi ve personel çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Ceren

Fevzi Hoca Balık Lokantası'nda geçen hafta akşam yemeği yedim ve çok memnun kaldım. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Personel çok dostça ve profesyonelce hizmet verdi. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-23 Mustafa

Fevzi Hoca Balık Lokantası gerçekten harika bir yer. Yemekler lezzetliydi ve servis çok hızlıydı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fevzi Hoca Balık Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?