Federal Coffee Company

Federal Coffee Company yakın 2. Cadde, İstiklal Mahallesi, Serdivan, Sakarya, Marmara Region, 54050

  • Adres: İstiklal, 54050 Serdivan/Sakarya, Türkiye
  • Telefon: +90 264 211 27 70
  • Web sitesi: federalsakarya.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.7620859, 30.3625337

Federal Coffee Company, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Federal Coffee Company yorumlar

Yer güzel, atmosfer güzel, çalışanlar fena değil ve hatta vejetarjen ürün çeşitliliği birçok mekana göre fazla. Oturma alanlarını pek verimli değerlendirememişler, genelde sigara içenlere yönelik bir düzen var. Eskiden çok daha lezzetli … Daha fazla

Yer ve mekan güzel. Çalışanlar okay ama 1 sene önce yediğimiz falafel menü ile 2 gün önce yediğimiz falafeller aynı değildi. Yağdan vıcık vıcık bir falafel sandviç ve bowl geldi. Önceleri çok daha severek gittiğimiz bir yerdi. Umarım … Daha fazla

Benim gibi freelance çalışan biriyseniz bir şeyler yiyip içerken çalışılacak sakaryadaki tek yer diyebilirim. Çalışanlar çok tatlı ve güleryüzlü. Mekan ısınmıyor soğuk tek eksisi bu Daha fazla

2023-09-17 Melike

Yer güzel, atmosfer güzel, çalışanlar fena değil ve hatta vejetarjen ürün çeşitliliği birçok mekana göre fazla. Oturma alanlarını pek verimli değerlendirememişler, genelde sigara içenlere yönelik bir düzen var. Eskiden çok daha lezzetliydi.

2023-09-17 Kerem

Yer ve mekan güzel. Çalışanlar okay ama 1 sene önce yediğimiz falafel menü ile 2 gün önce yediğimiz falafeller aynı değildi. Yağdan vıcık vıcık bir falafel sandviç ve bowl geldi. Önceleri çok daha severek gittiğimiz bir yerdi. Umarım eski lezzetine geri döner.

2023-09-17 Cemile

Benim gibi freelance çalışan biriyseniz bir şeyler yiyip içerken çalışılacak Sakarya'daki tek yer diyebilirim. Çalışanlar çok tatlı ve güleryüzlü. Mekan ısınmıyor, soğuk tek eksisi bu.

2023-10-02 Ezgi

Kafe oldukça kalabalık, ancak hızlı bir şekilde yer bulabildik. Çalışanlar çok cana yakın ve hızlı hizmet veriyorlar. Kahveleri ve tatlıları lezzetli ancak fiyatları biraz pahalı geldi.

2023-10-07 Burak

Federal Coffee Company Kafe'de kahve içmek için güzel bir yer. Ortamı oldukça ferah ve rahatlatıcı. Çalışanlar samimi ve profesyonel. Ancak fiyatlar biraz yüksek.

2023-10-12 Gizem

Buraya gitmek için her zaman sabırsızlanıyorum. Ortam çok sıcak ve rahatlatıcı. Çalışanlar da çok güleryüzlü ve yardımsever. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-17 Eren

Federal Coffee Company Kafe'de harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımsever ve misafirperver. Kahveleri çok lezzetli ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-22 Ayşe

Federal Coffee Company Kafe'yi çok seviyorum. Ortamı çok sıcak ve huzurlu. Çalışanlar da çok profesyonel ve dostça. Kahveleri lezzetli ve fiyatları uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum!

2023-10-27 Ahmet

Bu kafeye bayılıyorum! Ortamı çok havalı ve modern. Çalışanlar da çok nazik ve profesyonel. Kahvelerinin tadı harika ve fiyatları da uygun. Burayı herkese tavsiye ederim!

2023-11-01 Selin

Federal Coffee Company Kafe'de harika bir deneyim yaşadım. Ortamı çok hoş ve rahatlatıcı. Çalışanlar da çok güleryüzlü ve yardımsever. Kahveler lezzetli ve fiyatları uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-06 Serkan

Kafe oldukça kalabalık ama hızlı bir şekilde hizmet alabildik. Çalışanlar samimi ve güler yüzlü. Kahveleri ve tatlıları oldukça lezzetli. Fiyatları ise biraz yüksek.

2023-11-11 Gamze

Federal Coffee Company Kafe'de çok güzel bir zaman geçirdim. Ortamı çok sıcak ve rahatlatıcı. Çalışanlar da çok samimi ve yardımsever. Fiyatlar da makul. Herkese tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Federal Coffee Company?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?