Fatos Güzellik Salonu yorumlar

Fatos Güzellik Salonu yakın Süngübayırı Sokağı, Cebeci, Cebeci Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06590

  • Adres: Cebeci, Süngübayırı Sk. No:6, 06590 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 535 969 06 59
  • Enlem, Boylam: 39.9307411, 32.8780358

Fatos Güzellik Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fatos Güzellik Salonu yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'ni tercih ettim ve çok memnun kaldım. Epilasyonu yapan uzmanlar çok profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Sonuçlar harika ve benim için çok rahatlatıcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'nden çok olumlu bir deneyim yaşadım. Uzmanlara gösterdikleri özen ve ilgiden çok etkilendim. Epilasyon sonrası cildim çok yumuşak ve pürüzsüz oldu. Kesinlikle tekrar gideceğim ve başkalarına da öneririm.

2023-09-25 Elif

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'ne gitmek benim için harika bir deneyimdi. İyi bir ilk izlenim bıraktılar. Salonun atmosferi rahatlatıcı ve temizdi. Epilasyon hizmetine gelince, sonuçlar mükemmel ve uzmanlar cana yakın ve profesyoneldi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'ni denedim ve genel olarak memnundum. Uzmanlar işlerini iyi yapmak için çaba sarf ediyorlar ve sonuçlar iyi. Fiyatlar makul ve atmosfer rahatlatıcı. Ancak bazen beklemek zorunda kalabiliyorsunuz ve rezervasyon önemli. Yine de tavsiye ederim.

2023-10-25 Seda

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Uzmanlar işlerini çok iyi yapıyor ve sonuçlar harika. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok yardımcı ve güleryüzlü. Salonun dekoru çok şık ve rahatlatıcı. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-04 Gizem

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'nde oldukça olumlu bir deneyim yaşadım. Uzmanlar işlerini harika bir şekilde yapıyor ve sonuçlar mükemmel. Atmosfer de çok rahat ve rahatlatıcıydı. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Hülya

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'ni denememde çok etkilendim. Uzmanlar çok profesyonel ve işlerini özenle yapıyorlar. Sonuçlar da harikaydı ve cildim çok yumuşak ve pürüzsüz oldu. Salonun dekoru da çok dikkat çekici ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-14 Oğuz

Fatos Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetleri'ni ziyaret etmek olağanüstü bir deneyimdi. Uzmanlar çok profesyonel ve sonuçlar harikaydı. Fiyatlar da uygun ve atmosfer de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fatos Güzellik Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?