Fatih Yıldırım Spor Kulübü yorumlar

Fatih Yıldırım Spor Kulübü yakın Ali Emiri Sokağı, İskenderpaşa Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34080

  • Adres: Macar Kardeşler Cad, Ali Emiri Sk. No:5 D:1, 34000 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 328 16 23
  • Web sitesi: yildirimspor.com
  • Enlem, Boylam: 41.016652, 28.9499161

Fatih Yıldırım Spor Kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fatih Yıldırım Spor Kulübü yorumlar

Bugünekadar gördüğüm en temiz ve güzel salon celal hoca çok yetkili ve bilgili ortam çok güzel herkeze tavsiye ederken asla tereddüt etmiyorum???? …

Fatih bölgesindeki en temiz, ferah ve en profesyonel spor salonu. Fitness'e yeni başladım. Başlamadan önce kafanızdaki bütün kaygı ve stresi Celal Hocamızın sayesinde atlatıyorsunuz. En doğru ve profesyonel eğitimi alarak ve sporun en … Daha fazla

Fatih bölgesindeki en güzel spor salonu diyebilirim. Gelmeden önce yorumlara bakıp gelmiştim, yorumlarda övüldüğü kadar var. Celal Hocamız çok cana yakın kafada oluşan tüm soruları sıkılmadan cevaplıyor, tüm kaygı stresi ortadan kaldırıyor. … Daha fazla

2023-10-15 Sevil

Bugünekadar gördüğüm en temiz ve güzel salon celal hoca çok yetkili ve bilgili ortam çok güzel herkeze tavsiye ederken asla tereddüt etmiyorum????

2023-10-15 Ayşe

Fatih bölgesindeki en temiz, ferah ve en profesyonel spor salonu. Fitness'e yeni başladım. Başlamadan önce kafanızdaki bütün kaygı ve stresi Celal Hocamızın sayesinde atlatıyorsunuz. En doğru ve profesyonel eğitimi alarak ve sporun en ... Daha fazla

2023-10-15 Emre

Fatih bölgesindeki en güzel spor salonu diyebilirim. Gelmeden önce yorumlara bakıp gelmiştim, yorumlarda övüldüğü kadar var. Celal Hocamız çok cana yakın kafada oluşan tüm soruları sıkılmadan cevaplıyor, tüm kaygı stresi ortadan kaldırıyor. ... Daha fazla

2023-10-30 Ali

Çok kaliteli bir spor salonu, Celal Hoca çok bilgili ve işini profesyonelce yapıyor. Atmosfer çok güzel ve rahatlatıcı. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-04 Merve

Fatih'teki en iyi spor salonu! Celal Hoca harika bir hoca, sorularımı sabırla cevaplıyor ve beni motive ediyor. Salon çok temiz ve hijyenik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Murat

Fatih'teki en iyi spor salonlarından biri. Celal Hoca çok tecrübeli ve bilgili, eğitimlerinden çok memnunum. Ortam da çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Elif

Çok iyi bir spor salonu. Celal Hocamız çok ilgili ve motivasyonumuzu yüksek tutuyor. Ortam da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Ahmet

Gerçekten harika bir spor salonu! Celal Hoca çok deneyimli ve bilgili. Eğitimler çok etkili ve motivasyonumu yüksek tutuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Cansu

Fatih'teki en iyi spor salonlarından biri. Celal Hoca işini çok iyi yapıyor ve her konuda yardımcı oluyor. Atmosferi de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-29 Eren

Ben çok memnun kaldım. Celal Hoca çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor. Salon da çok temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-04 Fatma

Çok güzel bir spor salonu. Celal Hoca çok tecrübeli ve sizi her konuda destekliyor. Atmosfer de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-09 Kemal

Fatih'teki en iyi spor salonu! Celal Hoca çok deneyimli ve işini profesyonelce yapıyor. Ortam da çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fatih Yıldırım Spor Kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?