Fairyland Travel yorumlar

Fairyland Travel yakın Adnan Menderes Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Avcılar Mah. Bilal Eroğlu Cad, Pansiyon Sk. No: 9/B, 50180 Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 542 200 54 05
  • Web sitesi: goremefairyland.com
  • Enlem, Boylam: 38.6443377, 34.8319244

Fairyland Travel, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fairyland Travel yorumlar

If you’re looking for honest, non-pushy travel agency, Fairyland Travel is the way to go. Their prices are one of the best I’ve seen with no crazy credit card surcharge (paying by cash is the best). The place is run by a father, son, … Daha fazla

We took green tour with Fairyland Travel. They have the best prices in Goreme and their service is amazing. Our tour guide Emre has brilliant personality. He has good knowledge about the places on tour and also the other landmark places … Daha fazla

The best tour agency in Cappadocia! I did all the tours with them, the green tour, balloons chase, whirling Dervish ceremony... They have the best prices, cheaper than all the others I found … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Gerçekten güzel bir seyahat deneyimi yaşadım. Fairyland Travel ekibi çok profesyonel ve yardımcı oldular. Rehberimiz Emre harika bir rehberdi ve bize tüm tur boyunca güzel bilgiler verdi.

2023-09-26 Mehmet

Fairyland Travel'dan tur rezervasyonu yaptırdık ve her şey harikaydı. Rezervasyon süreci kolaydı ve yanıtlar hızlıydı. Tur sırasında rehberimiz Emre çok bilgiliydi ve bize harika yerler gösterdi. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-26 Fatma

Fairyland Travel'dan aldığım tur için çok memnun kaldım. Tur fiyatları oldukça uygun ve hizmet harikaydı. Rehberimiz Emre harika bir kişilik, tur boyunca bize güzel bilgiler verdi. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

2023-10-11 Ahmet

Fairyland Travel çok doğru ve dürüst bir seyahat acentesi. Fiyatları diğerlerine göre çok uygun ve kart ücreti gibi saçma sapan ek ücretler yok. Babası ve oğlu tarafından işletiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Emine

Fairyland Travel ile green tur'a katıldık. Goreme'deki en iyi fiyatları onlarda bulduk ve hizmetleri muhteşemdi. Rehberimiz Emre harika bir kişilik. Turdaki yerler hakkında iyi bir bilgiye sahip ve diğer önemli yerler hakkında da bilgisi var.

2023-10-21 Hasan

Kapadokya'daki en iyi tur acentesi! Tüm turları onlarla yaptım, yeşil tur, balon takibi, sema töreni... En iyi fiyatları onlarda buldum, diğerlerine göre daha ucuz.

2023-10-26 Aysel

Fairyland Travel'dan aldığım tur çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve tur süreci sorunsuz geçti. Tur sırasında rehberimiz her konuda bilgi verdi ve harika bir deneyim yaşattı. Kesinlikle öneririm.

2023-10-31 Murat

Fairyland Travel'dan aldığım tur hizmetinden çok memnun kaldım. Göreme'deki diğer acentalara göre daha uygun fiyatları var ve hizmetleri harika. Rehberimiz Emre harika bir kişilik, tur sırasında bize çok yardımcı oldu.

2023-11-05 Seda

Fairyland Travel ile mavi tur'a katıldım ve çok memnun kaldım. Tur rehberi oldukça bilgili ve ilgiliydi. Fiyatları diğer acentalara göre daha uygun ve servisleri harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Kenan

Fairyland Travel'dan tur rezervasyonu yaptırdım ve çok memnun kaldım. Tur süreci çok düzgün ve profesyoneldi. Rehberimiz oldukça bilgili ve dostça bir kişilikti. Herşey için teşekkürler.

2023-11-15 Derya

Fairyland Travel'dan aldığım tur hizmetinden çok memnunum. Fiyatları oldukça uygun ve tur süreci çok iyi organize edilmiş. Rehberimiz harika bir kişilikti ve bize harika yerler gösterdi.

2023-11-20 Ali

Fairyland Travel, dürüst ve zorlamayan bir seyahat acentesi arıyorsanız tercih edilecek bir yer. Fiyatları gördüğüm en uygun fiyatlar arasında ve saçma sapan kredi kartı ücreti yok (nakit ödeme en iyisi). Yeri baba ve oğlu tarafından işletiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fairyland Travel?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?