ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi) yorumlar

ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi) yakın Lalapaşa Mahallesi, Erzurum, Yakutiye, Erzurum, Eastern Anatolia Region, 25700

  • Enlem, Boylam: 39.9067663, 41.2684957

ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi) yorumlar

Excellent workmanship, quality craftsmanship and first-class quality instrument supply. In addition, repair of all kinds of instruments is possible in this workplace in Erzurum, an …

I believe that he is the best master of the Eastern Anatolia Region, he repaired my shattered instrument with 0 mistakes, the baglamas he already made are in the hands of great masters, …

2023-09-24 Ece

Çok başarılı işçilik, kaliteli zanaatkarlık ve birinci sınıf kaliteli enstrüman temini. Bunun yanı sıra Erzurum'daki bu iş yerinde her türlü enstrümanın tamiri mümkün,

2023-09-24 Ayşe

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en iyi usta olduğuna inanıyorum, kırık çalgımı 0 hata ile tamir etti, zaten yaptığı bağlamlar büyük ustaların elinde...

2023-09-24 Emre

Bu mağaza için tek kelimeyle harika diyebilirim. İlgi tüm müşterilere adil ve enstrümanlarının mükemmel bir şekilde inşa edildiğinden emin olmak için gerekli bakımı sağlarlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Seda

Kenan Usta'ya bağlama sipariş ettim ve beni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı. Elleriyle yaptığı bağlama özenle yapılıyor ve kalitesini hissedebiliyorsunuz. Sonuç harika oldu ve çok memnunum.

2023-10-14 Hakan

Ezgi Müzik Erzurum (Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi) mağazasından bir bağlama satın aldım ve oldukça memnunum. Enstrümanın kalitesi mükemmel ve fiyatı oldukça makul. Mağaza sahibi ile iletişimim de oldukça olumluydu.

2023-10-19 Ali

Ezgi Müzik Erzurum'dan bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine bir gitar satın aldım. Gitar oldukça kaliteli ve işçilik mükemmel. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve ilgili. Kesinlikle bu mağazayı tavsiye ederim.

2023-10-24 Zeynep

Kenan Usta'ya bağlama tamiri için götürdüm ve işçilik mükemmel. Çok detaylı bir şekilde inceledi ve tamirde hiçbir hata yapmadı. İçim rahat bir şekilde enstrümanımı kullanabiliyorum. Teşekkür ederim.

2023-10-29 Mehmet

Ezgi Müzik Erzurum mağazası harika bir atmosfere sahip. İçeri girdiğinizde müzikle ilgili birçok enstrüman ve aksesuar görüyorsunuz. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımcı. Burayı çok seviyorum

2023-11-03 Pınar

Ezgi Müzik Erzurum mağazasına gittim ve burada gitar seçimi yapmak oldukça kolaydı. Çalışanlar seçim yapmam konusunda yardımcı oldular. Sonuç olarak, kaliteli bir gitar satın aldım ve çok memnunum.

2023-11-08 Furkan

Çalgı yapım atölyesi konusunda uzman olan Kenan Usta sayesinde bağlamamı en iyi şekilde tamir edebildim. İşçilik kalitesi gerçekten harika ve tamir sonrası enstrümanım ilk günkü gibi oldu. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-13 Aysu

Ezgi Müzik Erzurum mağazası yeni bir enstrüman satın almak isteyenler için harika bir seçenek. Hem kaliteli enstrümanlar satıyorlar hem de müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Ahmet

Erzurum'da enstrüman tamiri için en iyi yer burası. Kenan Usta gerçekten işinin ehli ve tamirlerini mükemmel bir şekilde yapıyor. Enstrümanımı çalmak için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?