Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi yorumlar

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi yakın Silahtarağa Caddesi, Merkez Mahallesi, Eyüpsultan, Istanbul, Marmara Region, 34050

  • Adres: Merkez, Silahtarağa Cd. no:18, 34050 Eyüpsultan/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 440 05 84
  • Web sitesi: kultursanat.eyupsultan.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 41.060221, 28.943795

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi yorumlar

Eyüp Kültür sanat merkezi çok büyük bir alan içinde park sorunu yok gibi fakat konser salonu çok küçük kalıyor yakın zamanda Eyüp Sultan belediye başkanının deniz köken beyin sözü var çok daha büyük konser salonu çalışması olduğunu bizzat … Daha fazla

İstiklal Marşı Derneği panellerine ev sahipliği yapıyor. Merkezi bir konum. Mescid ve otopark olması iyi.

Merhabalar kültür sanat merkezi genel olarak belediyelerimizin hepsi artık bu konuda çok iyi lütfen gençlerimiz çocuklarımız sanatla ve sanata dair ek kurslarla ilgilensin tablet telefon değil vakitlerini güzel değerlendirsinler çok yönlü etkinlikler ve konserlere imza atmaktadır tebrik ediyorum???????????????????? …

2023-09-22 Emre

Eyüp Kültür sanat merkezi çok büyük bir alan içinde park sorunu yok gibi fakat konser salonu çok küçük kalıyor yakın zamanda Eyüp Sultan belediye başkanının deniz köken beyin sözü var çok daha büyük konser salonu çalışması olduğunu bizzat göreceğiz ????

2023-09-22 Ahmet

İstiklal Marşı Derneği panellerine ev sahipliği yapıyor. Merkezi bir konum. Mescid ve otopark olması iyi.

2023-09-22 Ayşe

Merhabalar kültür sanat merkezi genel olarak belediyelerimizin hepsi artık bu konuda çok iyi lütfen gençlerimiz çocuklarımız sanatla ve sanata dair ek kurslarla ilgilensin tablet telefon değil vakitlerini güzel değerlendirsinler çok yönlü etkinlikler ve konserlere imza atmaktadır tebrik ediyorum????????????????????

2023-10-07 Selin

Harika bir sanat merkezi. Çok çeşitli etkinlikler ve konserler düzenleniyor. Personeller çok yardımcı ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Mehmet

Sanat merkezi geniş bir alana sahip. Park sorunu yaşamıyorsunuz. Konser salonu biraz küçük kalmış. Belediye başkanının daha büyük bir konser alanı inşa etme sözü varmış. Umarım yerine getirirler.

2023-10-22 Ali

Kültür Sanat Merkezi'ne gittiğimde etkilendim. İçerisi oldukça geniş ve ferah. Etkinliklerin kalitesi çok iyiydi. Personeller de yardımcı ve kibardı. Tavsiye ederim.

2023-10-27 Zeynep

Eyüp Kültür Sanat Merkezi'ndeki konser salonu biraz küçük kalmış. Ancak, genel olarak merkez oldukça iyi bir konumda ve etkinlikler çeşitli. Mescit ve otopark olması da avantaj.

2023-11-06 Elif

Kültür Sanat Merkezi oldukça geniş bir alanda yer alıyor. Park sorunu yaşamıyorsunuz. Ancak, konser salonu biraz küçük kalmış. Ünlü sanatçıları burada görmek güzel bir deneyim oluyor.

2023-11-16 Seda

Harika bir sanat merkezi. Çeşitli etkinlikler ve konserler düzenleniyor. Personeller yardımcı ve güleryüzlü. Konser salonu biraz küçük. Daha büyük bir salon yapmayı planladıklarını duydum. Gelecek etkinlikleri heyecanla bekliyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?