Eyüp Çakı yorumlar

Eyüp Çakı yakın Çünür Mahallesi, Isparta, Isparta, Mediterranean Region, 32200

  • Adres: Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesi Teknokent Binası A102, 32100, Türkiye
  • Telefon: +90 544 251 75 24
  • Enlem, Boylam: 37.833725, 30.530233

Eyüp Çakı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Eyüp Çakı yorumlar
2023-09-26 Merve

Bilgisayar eğitimi okulu benim için harika bir deneyimdi. İçeriye girdiğim anda rahatladım ve sıcak bir atmosfer hissettim. Personel çok yardımcı oldu ve beklememe gerek kalmadı. Hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar makuldu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-09-26 Hasan

Bilgisayar eğitimi okulunu ziyaret ettiğimde çok etkilendim. İlk izlenimim çok olumluydu ve içerideki atmosfer çok samimi ve dostça idi. Fiyatlar için tam olarak karşılığını aldım. Çalışanlar her zaman yardımcı ve kibardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Esra

Bilgisayar eğitimi okuluna gitmek inanılmazdı. İçeriye girdiğimde etrafa baktım ve ortam gerçekten huzurlu ve rahattı. Dekorasyon şık ve moderndi. Aldığım hizmet için ödediğim fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Kesinlikle geri gelmek istiyorum.

2023-10-11 Murat

Bilgisayar eğitimi okulu konforlu bir deneyimdi. Ücretlere değdiğini düşünüyorum. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Tavsiye ederim.

2023-10-16 Ayşe

Bilgisayar eğitimi okulu oldukça iyi bir deneyimdi. Fiyatlar makuldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Beklemek zorunda kalmam memnuniyetimi arttırdı. Personel çok yardımcı ve misafirperverdi. Geri geleceğim.

2023-10-21 Ahmet

Bilgisayar eğitimi okulu harika bir deneyim yaşattı. İçerinin atmosferi son derece samimi ve sıcaktı. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar uygun oldu. Çalışanlar da son derece yardımcı ve misafirperverdi. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Fatma

Bilgisayar eğitimi okulu benim için iyi bir deneyim oldu. İçeriye adım attığımda güzel bir atmosferle karşılaştım ve çalışanlar çok dostça davrandı. Hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar makuldü. Son derece memnun kaldım.

2023-10-31 İsmail

Bilgisayar eğitimi okulu ziyaretim benim için olumlu bir deneyimdi. İçerideki atmosfer oldukça rahattı ve dekorasyon hoşuma gitti. Fiyatlar için aldığım hizmeti değerlendireceğim ve personel ilgili ve yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Leyla

Bilgisayar eğitimi okulunda geçirdiğim zamandan çok memnun kaldım. Atmosfer son derece rahat ve samimiydi. Fiyatlar makuldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel de son derece nazik ve yardımcıydı. Tekrar geleceğim.

2023-11-10 Mustafa

Bilgisayar eğitimi okulu benim için harika bir deneyimdi. İlk izlenimim çok olumluydu ve atmosfer gerçekten rahattı. Hizmet için ödediğim fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Çalışanlar da son derece profesyonel ve misafirperverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Aysel

Bilgisayar eğitimi okulu harika bir deneyimdi. İçerideki atmosfer son derece sıcak ve samimidir. Fiyatlar makuldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel de son derece yardımcı ve profesyoneldi. Geri gelmek istiyorum.

2023-11-20 Hüseyin

Bilgisayar eğitimi okulunun hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. İçeriye adım attığımda hoş bir atmosferle karşılaştım ve bekletilmek zorunda kalmadım. Personel son derece yardımcı ve kibardı. Fiyatlar için aldığım hizmetin değerini gördüm. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Eyüp Çakı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?