Eylul Bujiteri yorumlar

Eylul Bujiteri yakın Atatürk Caddesi, Kapaklı, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Çerkezköy, Tekirdağ, Marmara Region, 59510

  • Adres: İsmet Paşa, no, Atatürk Cd., Çerkezköy/Tekirdağ, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.3214885, 27.9805563

Eylul Bujiteri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Eylul Bujiteri yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Ürünlerin kalitesi çok iyi. Alışveriş merkezine ilk girişte iyimser bir izlenim edindim. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazik. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süresi ve rezervasyonları hakkında hiçbir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimim harikaydı. Ortam ve dekorasyon oldukça güzel ve modern. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-09-20 Fatma

Ürünler genellikle kaliteli. Alışveriş merkezi oldukça ferah ve rahattı. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri ve personel oldukça yardımcı ve güler yüzlü. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süresi ve rezervasyonları hakkında hiçbir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimim harikaydı. Ortam ve dekorasyon oldukça hoş ve modern. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-10-10 Esra

Ürünler kaliteli ve çeşitli. Alışveriş merkezi oldukça kalabalık ve gürültülü. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazik. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süresi ve rezervasyonları hakkında hiçbir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimim harikaydı. Ortam ve dekorasyon oldukça modern ve şık. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-10-20 Ahmet

Ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Alışveriş merkezi geniş ve ferah. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazik. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süresi ve rezervasyonları hakkında hiçbir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimim harikaydı. Ortam ve dekorasyon oldukça şık ve modern. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-11-04 Yasemin

Ürünlerin kalitesi çok iyi. Alışveriş merkezi geniş ve ferah. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazik. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süresi ve rezervasyonları hakkında hiçbir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimim harikaydı. Ortam ve dekorasyon oldukça hoş ve modern. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-11-14 Ebru

Ürünler kaliteli ve çeşitli. Alışveriş merkezi oldukça kalabalık ve gürültülü. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazik. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süresi ve rezervasyonları hakkında hiçbir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimim harikaydı. Ortam ve dekorasyon oldukça şık ve modern. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Eylul Bujiteri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?