Exhibition Stand Design and Construction Services yorumlar

Exhibition Stand Design and Construction Services yakın Göktan Sokağı, İnkılap Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34768

  • Adres: İnkılap, Küçüksu Cd. No:105A D:13, 34678 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 553 794 75 79
  • Web sitesi: gostandesign.com
  • Enlem, Boylam: 41.033004, 29.109932

Exhibition Stand Design and Construction Services, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Exhibition Stand Design and Construction Services yorumlar

We have been working with Ibrahim, Feruza and their team for several years now, last time on IDEX 2023 exhibition. The experience has always been great. The communication is always perfect. Every request has always been fulfilled very … Daha fazla

Ibrahim and Feruza are very professional and fast. We have really enjoyed to work with them, all our last-minute requests has been fullfilled in a short time. Very recommended! They have built very nice exhibition and made great job with a … Daha fazla

I'm very happy to cooperate with go stand design for ITS 2022 exhibition in Istanbul. Mr. Ibrahim helped us to finalize all local documentation on time. The team was helpful and cooperative starting from design to the execution stage. Daha fazla

2023-09-24 Sevgi

Ibrahim ve Feruza ile birkaç yıldır çalışıyoruz, son olarak IDEX 2023 fuarında. Deneyim her zaman harika olmuştur. İletişim her zaman mükemmel olmuştur. Her talep her zaman çok düzgün bir şekilde karşılanmıştır.

2023-09-24 Ahmet

Ibrahim ve Feruza çok profesyonel ve hızlı. Onlarla çalışmaktan gerçekten keyif aldık, tüm son dakika taleplerimiz kısa bir sürede yerine getirildi. Çok tavsiye edilen! Çok güzel bir sergi düzenledi ve harika bir iş çıkardı.

2023-09-24 Sibel

İstanbul'daki ITS 2022 fuarı için go stand tasarım ile işbirliği yapmaktan çok mutluyum. İbrahim Bey bize yerel dokümantasyonları zamanında tamamlamamızda yardımcı oldu. Ekip tasarımdan uygulama aşamasına kadar yardımcı ve işbirlikçiydi.

2023-10-09 Ali

Fuar standınızdaki Sergi ve Ticaret Merkezi hizmetinden çok memnun kaldım. Ekibin iletişimi mükemmeldi ve tüm taleplerimi en iyi şekilde yerine getirdiler. Harika bir deneyimdi!

2023-10-14 Fatma

Sergi ve Ticaret Merkezi'nin fuar standı tasarım ve inşaat hizmetleriyle ilgili yaptığım inceleme. Ekibiyle birkaç yıldır çalışıyoruz ve her seferinde harika bir deneyim olmuştur. İletişim her zaman mükemmel olmuştur ve her talep en iyi şekilde yerine getirilmiştir.

2023-10-19 Mehmet

Sergi ve Ticaret Merkezi ile çalışmak gerçekten harika bir deneyim. Ekibin profesyonelliği ve hızı takdir edilecek düzeydedir. İletişim her zaman mükemmel olmuştur ve tüm taleplerimiz zamanında yerine getirilmiştir.

2023-10-24 Ayşe

Sergi ve Ticaret Merkezi ile olan deneyimimiz harika oldu. Ekibin iletişimi mükemmel ve her talebimizi en iyi şekilde yerine getirdiler. İyi bir fuar deneyimi yaşadık ve göstergeyi düzgün bir şekilde temsil ettik.

2023-10-29 Mustafa

Sergi ve Ticaret Merkezi ekibi çok profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde tamamlıyorlar. İletişim her zaman mükemmel ve her talep hızlı bir şekilde yerine getiriliyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-03 Gül

Sergi ve Ticaret Merkezi, fuar standı tasarım ve inşaat hizmetleri konusunda gerçekten harika bir iş çıkarıyor. Ekibiyle birlikte çalışmak her zaman keyifli olmuştur ve tüm taleplerimiz zamanında yerine getirilmiştir.

2023-11-08 Hakan

Sergi ve Ticaret Merkezi ile olan deneyimimiz harika oldu. İbrahim ve Feruza ile iletişim mükemmel ve her talebimizi hızlı bir şekilde yerine getirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-13 Emine

Sergi ve Ticaret Merkezi ile çalışmak gerçekten büyük bir zevkti. Ekibin profesyonelliği ve hızı takdire şayandır. Tüm son dakika taleplerimiz zamanında yerine getirildi. Çok önerilen bir firma!

2023-11-18 Ömer

Sergi ve Ticaret Merkezi'yle olan deneyimimiz harikaydı. Ekibin iletişimi mükemmel ve tüm taleplerimizi zamanında yerine getirdiler. Harika bir fuar standı tasarladılar ve harika bir iş çıkardılar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Exhibition Stand Design and Construction Services?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?