Etkin Sürücü Kursu yorumlar

Etkin Sürücü Kursu yakın Domino's, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34732

  • Adres: Göztepe, Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:211, 34732 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 565 70 08
  • Web sitesi: etkinsurucukursu.com
  • Enlem, Boylam: 40.9830793, 29.0646297

Etkin Sürücü Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Etkin Sürücü Kursu yorumlar

Rabbim'in sabırla donattığı canım Turgay Hocam. ???????????? Araba sürmenin aslında zulüm olmadığını, sözelciyseniz ona göre, tmciyseniz ona göre, sayısalcıysanız ona göre ders anlattığı ve öğrettiği, keşke yeryüzündeki tüm hocalar onun gibi olsa … Daha fazla

2016 yılında B sınıfı ehliyetimi Turgay hoca ile aldım. Aynı zamanda babamında arkadaşıdır. Adeta yılların tecrübesi kendisi dört dörtlük bir hocadır. Bölgenin en iyi kursu. Gözü kapalı tercih ediniz.???? …

Başta Burak bey ve motor eğitimimi veren, her konuda desteğini esirgemeyen Altan hocama çok teşekkür ederim. Sıfır tecrübe ile A sınıfı ehliyet aldım tek seferde. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-22 Ahmet

Rabbim'in sabırla donattığı canım Turgay Hocam. ???????????? Araba sürmenin aslında zulüm olmadığını, sözelciyseniz ona göre, tmciyseniz ona göre, sayısalcıysanız ona göre ders anlattığı ve öğrettiği, keşke yeryüzündeki tüm hocalar onun gibi olsa … Daha fazla;

2023-09-22 Ayşe

2016 yılında B sınıfı ehliyetimi Turgay hoca ile aldım. Aynı zamanda babamında arkadaşıdır. Adeta yılların tecrübesi kendisi dört dörtlük bir hocadır. Bölgenin en iyi kursu. Gözü kapalı tercih ediniz.???? …;

2023-09-22 Mehmet

Başta Burak bey ve motor eğitimimi veren, her konuda desteğini esirgemeyen Altan hocama çok teşekkür ederim. Sıfır tecrübe ile A sınıfı ehliyet aldım tek seferde. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-30 Gülcan

Rabbim'in sabırla donattığı canım Turgay Hocam. Araba sürmenin aslında zulüm olmadığını, sözelciyseniz ona göre, tmciyseniz ona göre, sayısalcıysanız ona göre ders anlattığı ve öğrettiği, keşke yeryüzündeki tüm hocalar onun gibi olsa

2023-09-30 Ahmet

2016 yılında B sınıfı ehliyetimi Turgay hoca ile aldım. Aynı zamanda babamın da arkadaşıdır. Adeta yılların tecrübesi kendisi dört dörtlük bir hocadır. Bölgenin en iyi kursu. Gözü kapalı tercih ediniz.

2023-10-15 Hakan

Sürücü kursunda eğitim almak için tercihimi Etkin Sürücü Kursu'ndan yana kullandım ve çok memnun kaldım. Hem teorik hem pratik eğitimlerde çok destekleyici ve bilgili bir eğitimci kadrosu var. Fiyat performans açısından da çok iyi bir seçim.

2023-10-20 Ayşe

Etkin Sürücü Kursu'nda ehliyet eğitimi aldım ve çok mutlu bir şekilde sürücü belgesi almaya hak kazandım. Eğitim sürecindeki kaliteli ve profesyonel hizmetlerinden ve öğretmenlerin sabrı ve desteklerinden çok memnun kaldım.

2023-10-25 Mehmet

Etkin Sürücü Kursu'nda eğitim almak benim için çok verimli bir deneyim oldu. Hem teorik eğitimler hem de pratik sürüş dersleri konusunda çok iyi bir programları var. Personel çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Fatma

Etkin Sürücü Kursu'nda ehliyet eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenlerin profesyonel ve sabırlı oluşu sayesinde kısa sürede arabayı kullanmayı öğrendim. Teşekkürler Etkin Sürücü Kursu!

2023-11-04 Ali

Etkin Sürücü Kursu'nda ehliyet eğitimi aldım ve son derece memnun kaldım. Hem teorik derslerin hem de pratik sürüş deneyiminin çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Eğitmenlerin sabrı ve öğretme şekli de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Selin

Etkin Sürücü Kursu'nda ehliyet eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenlerin tecrübesi ve bilgisi sayesinde kısa sürede araba kullanmayı öğrendim. Tüm sorularıma sabırla cevap verdikleri için teşekkür ederim.

2023-11-14 Deniz

Etkin Sürücü Kursu'nda A sınıfı ehliyet eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Hem teorik derslerin hem de pratik sürüş eğitimlerinin kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Öğretmenlerin sabır ve yardımseverliği de çok iyiydi.

2023-11-19 Murat

Etkin Sürücü Kursu'nda ehliyet eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Her şey çok düzenli ve profesyonel bir şekilde yürütülüyor. Eğitmenlerin öğretme yöntemi ve sabrı da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Elif

Etkin Sürücü Kursu'nda ehliyet eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenlerin bilgisi, deneyimi ve sabrı sayesinde sürüşü hızlı bir şekilde öğrendim. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Etkin Sürücü Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?