Esthetic Hair Turkey

Esthetic Hair Turkey yakın Başmuhasip Sokağı, Alemdar Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34110

  • Adres: Bab-ı Ali Cad. Basmuhasip Sok, No : 13, 34110 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 542 568 75 42
  • Web sitesi: esthetichairturkey.com
  • Enlem, Boylam: 41.0090288, 28.9742048

Esthetic Hair Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Esthetic Hair Turkey yorumlar

Highly recommend this clinic. I had a hair transplant just two days ago and I’m super happy with the result so far and with the whole process. I was picked up at the airport and taken to the very nice hotel in old city center and next … Daha fazla

I had my procedure 2 days ago and it went great ! Esthetic was happy to answer any questions, the transfer from the airport to hotel was very easy as there was a driver waiting for us. The procedure went great as the staff was very friendly and professional. Looking forward to results ! Daha fazla

I came for the beard transplant and had a great experience. I definitely recommend esthetic hair turkey clinic to everyone. Nice and skilled staff which will make you fell comfortable to have your … Daha fazla

2023-09-18 Ahmet

Kliniğin hizmetinden çok memnun kaldım. Operasyon gerçekleşirken personeller çok nazik ve profesyoneldi. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum.

2023-09-18 Meltem

İki gün önce saç nakli operasyonumu gerçekleştirdim ve şu ana kadar sonuçtan ve tüm süreçten çok memnunum. Havalimanından alındım ve güzel bir otelde konakladım. Yetkililer her konuda yardımcı oldular. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum.

2023-09-18 Cem

2 gün önce işlemimi yaptırdım ve her şey harika gitti! Esthetic işlem öncesi ve sonrası tüm sorularımı memnuniyetle cevapladı. Havalimanından otelimize transfer çok kolaydı. Türk beni bekliyordu. Çalışanlar çok dostça ve profesyoneldi. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum!

2023-10-03 Murat

Sakal nakli için geldim ve harika bir deneyim yaşadım. Estetik saç Türkiye kliniğini herkese öneriyorum. İşinde uzman ve nazik çalışanlar sizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yapacaklar.

2023-10-08 Fatma

Birkaç ay önce saç nakli yaptırdım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Kliniği kesinlikle tavsiye ederim. İyi ve yetenekli personel size rahat bir deneyim sunacak.

2023-10-13 Mustafa

2 hafta önce saç nakli yaptırdım ve sonuçtan gerçekten memnunum. Klinikten ve personelden çok iyi hizmet aldım. Parasının karşılığını fazlasıyla veriyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum!

2023-10-18 Ayşe

Kız arkadaşımla birlikte saç nakli yaptırdık ve ikimiz de sonuçlardan çok memnunuz. Personel çok tatlı ve yardımseverdi. Tüm süreç boyunca bize iyi bakıldı. Gerçekten harika bir deneyimdi. Teşekkürler!

2023-10-23 Ali

Kliniğin hizmetini çok beğeniyorum. Şu andan itibaren ve süreç boyunca çok mutluyum. Her şey harika gidiyor. Evinize yakın bir yerde olması gerçekten iyi. Tekrar şiddetle tavsiye ederim!

2023-10-28 Hakan

Kliniği kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 ay önce saç nakli yaptırdım ve sonuçtan gerçekten memnunum. Personel çok profesyonel ve nazik. Kendimi çok rahat hissettim.

2023-11-02 Aslı

Eşime saç nakli yaptırdık ve sonuçları gerçekten çok iyi oldu. Kliniğin hizmetinden çok memnun kaldık. Personel çok yardımsever ve nazikti. Kesinlikle tavsiye ediyoruz!

2023-11-07 Gül

Daha iki gün önce saç nakli oldum ve sonuçtan ve tüm süreçten çok memnunum. Havalimanından alındım ve tarihi merkezde güzel bir otelde konakladım. Teknik personel çok dostça ve profesyoneldi. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum.

2023-11-12 İbrahim

Kesinlikle tavsiye ederim. Kliniğe biraz endişeli geldim ama sonuçlardan ve süreçten çok memnun kaldım. Personel çok nazik ve profesyoneldi. İşletme sahibi benimle ilgilendi ve sürecin düzgün geçmesini sağladı. Kesinlikle tekrar geleceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Esthetic Hair Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?