Estherian Clinic yorumlar

Estherian Clinic yakın 4. Cadde, Atakent Mahallesi, Küçükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34307

  • Adres: Atakent, 4. Cd. No:36 Kat: -2, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 169 90 00
  • Web sitesi: estherianclinic.com
  • Enlem, Boylam: 41.0590508, 28.774459

Estherian Clinic, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Estherian Clinic yorumlar

I just did hair transplant with my husband at Estherian clinic. I am very happy with the result, all the services was excellent, they even provide 5 star pick up too. … Daha fazla

Nice professional and friendly environment. I did have a very good experience with my medical coordinator Miss Nada. I am thankful for her help and advises on the right timing no phone is left unanswered. She got back to me wherever I was( … Daha fazla

Great doctor and great nurses ! Everyone was very helpful! The clinic is absolutely beautiful! The service is overall great (from the van they send to how you are accompanied throughout and the translator who is friendly and helpful). The … Daha fazla

2023-09-28 Ahmet

Ben ve eşim Estherian kliniğinde saç ekimi yaptırdık. Sonuçtan çok memnunum, tüm hizmetler mükemmeldi, 5 yıldızlı servis bile sağladılar.

2023-09-28 Ayşe

Güzel, profesyonel ve arkadaşça bir ortam. Sağlık koordinatörüm Nada Hanım ile çok iyi bir deneyim yaşadım. Yardımları ve doğru zamanlamaları için minnettarım, hiçbir telefonum yanıtsız kalmadı. Nerede olursam olayım bana geri döndü.

2023-09-28 Mehmet

Harika bir doktor ve harika hemşireler! Herkes çok yardımcı oldu! Klinik kesinlikle güzel! Servis genel olarak harika (gönderdikleri araçtan nasıl eşlik edildiğinize ve dostane ve yardımsever olan tercümanlarına kadar).

2023-10-13 Sare

Estherian kliniğinde geçirdiğim süre boyunca hissettiğim hizmete hayran kaldım. Doktorlar ve hemşireler çok profesyonellerdi ve sağlık hizmetleri mükemmeldi. Kliniğin genel ambiyansı da harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

Estherian kliniği çok beğendim. Personel çok profesyonel ve samimiydi. Saç ekimi işlemi çok başarılıydı ve sonuçtan çok memnunum. Teşekkür ederim.

2023-10-23 Aylin

Kliniğin servisi çok iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve beni her adımda destekledi. Tesisler ve hizmetler de harikaydı. Sonuçtan çok memnunum!

2023-10-28 Emre

Estherian kliniğinde yapılan operasyon sonrası çok memnun kaldım. Tüm personel çok profesyonel ve nazikti. Kliniğin dekorasyonu çok güzel ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ezgi

Estherian kliniği fiyat açısından çok iyi bir seçenek. Personel çok yardımcı oldu ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Saç ekimi operasyonundan çok memnunum. Teşekkür ederim.

2023-11-07 Yasin

Estherian kliniği ile ilgili ilk izlenimim çok olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve operasyon öncesi ve sonrası her adımda bana rehberlik ettiler. Sonuçtan çok memnunum!

2023-11-12 Gamze

Estherian kliniği çok temiz ve modern bir klinik. Personel çok profesyonel ve yardımseverdir. Operasyon sonrası sonuçlardan çok memnunum. Teşekkürler.

2023-11-17 Murat

Estherian kliniği mükemmel bir deneyimdi. Personel çok yardımcı oldu ve işlerini mükemmel bir şekilde yaptılar. Sonuçtan çok memnunum!

2023-11-22 Sevgi

Estherian kliniği gerçekten harika bir klinik. Personel çok profesyonel ve işlerini harika bir şekilde yapıyorlar. Sonuçtan çok memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Estherian Clinic?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?