Eskişehir Ortodonti Aslı Kaya yorumlar

Eskişehir Ortodonti Aslı Kaya yakın Fabrikalar Sokak, Yenibağlar Mahallesi, Tepebaşı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26130

  • Adres: Yenibağlar Mahallesi Fabrikalar Sk, No: 12 Küpeli Apt, B Blok Daire:3, 26170 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 222 18 00
  • Web sitesi: draslikaya.com
  • Enlem, Boylam: 39.7830104, 30.5093626

Eskişehir Ortodonti Aslı Kaya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Eskişehir Ortodonti Aslı Kaya yorumlar

Aslı hanımla yaklaşık 1.5 yıl önce tanıştım. İyi ki tedavi sürecimde aslı hanımı tercih etmişim. Çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. 1 yıl 2 ay gibi bir sürede tedavim tamamlandı. Zaten Aslı hanımın dediklerine uyarsanız memnun kalmama … Daha fazla

Aslı hocamla bir buçuk yıl önce tanıştık. Dişlerimde çapraşıklık ve derin kapanış problemi vardı. Diş hekimi olmam dolayısıyla bu görüntü beni rahatsız ediyordu. Ayrıca derin kapanış yüzünden dislerimde aşınmalar başlamıştı. Çekimli tedavi … Daha fazla

Tam 1 yıl 8 ay önce başlayan tel tedavim 2 gün önce sonlandı. Bu süreçte Aslı Hanım ve ekibi her zaman çok güler yüzlülerdi. İşini kesinlikle severek yaptığı anlaşılan bir doktor. Tüm süreci tek tek açıklayarak rahat bir tedavi geçirmeme … Daha fazla

2023-09-28 Aysel

Aslı hanımla yaklaşık 1.5 yıl önce tanıştım. İyi ki tedavi sürecimde aslı hanımı tercih etmişim. Çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. 1 yıl 2 ay gibi bir sürede tedavim tamamlandı. Zaten Aslı hanımın dediklerine uyarsanız memnun kalmama imkanınız yok. Kendisi çok ilgili bir doktor. Sizinle her konuda çok ilgileniyor. Tedaviniz boyunca bir problem yaşarsanız hemen yardımcı oluyor. Şu an tedavimi tamamladım ve dişlerimin düzelmesinden çok memnunum. Herkese Aslı hanımı tavsiye ediyorum.

2023-09-28 Cemal

Aslı hocamla bir buçuk yıl önce tanıştık. Dişlerimde çapraşıklık ve derin kapanış problemi vardı. Diş hekimi olmam dolayısıyla bu görüntü beni rahatsız ediyordu. Ayrıca derin kapanış yüzünden dislerimde aşınmalar başlamıştı. Çekimli tedavi seçeneğiyle başladığımız tel tedavisi sayesinde dişlerime eski düzenine kavuştu. Kendisinin yaptığı tedaviden çok memnun kaldım. Düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Nuray

Tam 1 yıl 8 ay önce başlayan tel tedavim 2 gün önce sonlandı. Bu süreçte Aslı Hanım ve ekibi her zaman çok güler yüzlülerdi. İşini kesinlikle severek yaptığı anlaşılan bir doktor. Tüm süreci tek tek açıklayarak rahat bir tedavi geçirmeme yardımcı oldular. Tedavimle ilgili her aşama hakkında bilgilendirildim ve hiçbir şey hakkında şüphe duymadım. Sonuçlardan çok memnun kaldım ve herkese Aslı Hanım'ı tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Aslı hanım gerçekten çok ilgili ve işini severek yapan bir ortodontist. Dişlerimde çapraşıklık sorunu vardı ve diş hekimim bana tel tedavisi önerdi. Aslı hanıma başvurduktan sonra gerekli tüm tetkikler yapılarak tedavi süreci başlatıldı. Süreç boyunca her adımda beni bilgilendirdi ve tedavi sonrası sonuçlardan çok memnun kaldım. Herkese Aslı hanımı tavsiye ederim.

2023-10-18 Mehmet

Aslı Hanım ile yaklaşık bir yıl önce tanıştım. Çok memnun olduğum bir süreçti. Dişlerimdeki sorunları hızlı bir şekilde çözdü. Çok ilgilendi ve her zaman sorularımı cevapladı. Modern ve temiz bir klinikte çalışması da memnuniyetimi arttırdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Fatma

Bir yıldır Aslı hanımın tedavisi altındayım. Kendisi gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir ortodontist. Dişlerimdeki problemleri çok iyi analiz etti ve tedavi sürecini detaylı bir şekilde anlattı. Süreç boyunca her adımda beni rahatlattı ve problemlere hızlı çözümler buldu. Şu an dişlerimde çok güzel bir düzen sağladık. Kendisine teşekkür ederim ve herkese Aslı hanımı tavsiye ederim.

2023-10-28 Özlem

Eskişehir Ortodonti Aslı Kaya Ortodontist'i bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim. Aslı hanım gerçekten çok ilgili bir ortodontist. Tedavi sürecim boyunca her zaman gereken ilgi ve alakayı gösterdi. Dişlerime baktığımda çok net bir şekilde düzelme gördüm. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

2023-11-02 Selma

Aslı hanımın tedavisi altında yaklaşık 2 yıl kaldım. Kendisi gerçekten çok profesyonel ve ilgili bir doktor. Tedavi süreci boyunca her zaman benimle ilgilendi ve her aşamada beni bilgilendirdi. Sonuçlardan çok memnunum ve herkese Aslı hanımı tavsiye ederim.

2023-11-07 Murat

Aslı Hanım gerçekten işini çok iyi yapıyor. Tedavi sürecim boyunca çok ilgilendi ve her zaman sorularımı cevapladı. Dişlerimdeki çapraşıklığı düzeltmek için tel tedavisi önerdi ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Kesinlikle Aslı hanımı tavsiye ederim.

2023-11-12 Deniz

Aslı Hanım gerçekten mükemmel bir ortodontist. Tedavi sürecim boyunca her zaman benimle ilgilendi ve her adımda beni bilgilendirdi. Sonuçlardan çok memnunum ve kendisine minnettarım. Herkese Aslı hanımı tavsiye ederim.

2023-11-17 Ali

Aslı hanıma başvurmadan önce çeşitli ortodontistlere danıştım ve en sonunda Aslı hanımla karar kıldım. Başladığımız tarihten itibaren tedavi sürecim çok iyi geçti. Kendisi gerçekten işinin ehli bir doktor ve her zaman benimle ilgilendi. Tedavinin sonunda sonuçlardan çok memnunum ve kendisine teşekkür ediyorum.

2023-11-22 Sema

Aslı Hanım gerçekten işini çok iyi yapıyor. Kendisiyle tedavi sürecim boyunca çok iyi iletişim kurabildim ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Herkese Aslı Hanım'ı tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Eskişehir Ortodonti Aslı Kaya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?