ESARJ Charging Station yorumlar

ESARJ Charging Station yakın Murat Eczanesi, Bahattin Nakıpoğlu Caddesi, Merveşehir Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27590

  • Adres: Merveşehir, Bahattin Nakıpoğlu Cd No:33, 27580 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 850 433 7275
  • Web sitesi: esarj.com
  • Enlem, Boylam: 37.09213, 37.3999219

ESARJ Charging Station, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ESARJ Charging Station yorumlar
2023-10-12 Emre

Şarj istasyonunun ürünlerinin kalitesi çok iyi. Hem şarj edilen araçların bataryalarının ömrünü uzatıyor hem de hızlı şarj etme imkanı sağlıyor. Teknolojisi çok gelişmiş bir şarj istasyonu.

2023-10-12 Ayşe

Şarj istasyonunda beklemek için kayıt yaptırmam gerekiyordu ve rezervasyon sistemi oldukça hızlıydı. Bekleme süresi kısa oldu. Şarj istasyonunun çağdaş teknolojilerle donatılmış olduğunu görmek hoş bir sürprizdi.

2023-10-12 Mehmet

Şarj istasyonunu kullanma fırsatım oldu. Araç için özel bir odalarda şarj işlemi gerçekleştirildi. Deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Şarj işlemi oldukça hızlı bir şekilde tamamlandı.

2023-10-27 Fatma

Şarj istasyonunda bulunan tesisler ve olanaklar oldukça modern ve temiz. Şarj işlemi sırasında vakit geçirmek için rahat bir alan sunuluyor. Hoş bir atmosferi vardı. Tesisler gerçekten beklentilerimi karşıladı.

2023-11-01 Hakan

Şarj istasyonundan alınan hizmetin karşılığı kesinlikle değerli. Şarj işlemi hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Araçlarını şarj etmek için başka bir yere gitmeye gerek kalmadan tüm ihtiyaçlarımı burada karşılayabiliyorum.

2023-11-06 Cemile

Şarj istasyonuna ilk gittiğimde etkilendiğim şey, güzel bir atmosferi olmasıydı. Dekorasyon oldukça şık ve modern. İstasyonda çalışan personel de çok yardımcı oldu ve iyi bir hizmet sundu.

2023-11-11 Ali

Şarj istasyonunda müşteri hizmeti oldukça memnuniyet verici. Personel çok kibar ve yardımsever. Tüm sorularımı cevapladılar ve bana gereken her türlü bilgiyi verdiler. Müşteri memnuniyeti konusunda gerçekten çok başarılı bir şarj istasyonu.

2023-11-16 Seda

Şarj istasyonunda bulunan ortam ve dekorasyon gerçekten çok güzel. Rahatlatıcı bir atmosferi var. Şarj işlemi sırasında keyifli bir şekilde vakit geçirmek mümkün. Kesinlikle şarj istasyonunun atmosferi beklentilerimi karşılıyor.

2023-11-21 Burak

Şarj istasyonunda şarj işlemi oldukça hızlı gerçekleşiyor. Bir süre beklemeden hemen şarj yapmaya başlayabiliyorsunuz. Fiyat olarak da oldukça makul bir ücret alınıyor. Şarj istasyonunun değeri kesinlikle paranıza karşılık veriyor.

2023-11-26 Nazlı

Şarj istasyonunun ilk izlenimi oldukça olumlu. Girişte karşılanma ve yönlendirme oldukça profesyonelce yapıldı. İstasyonun modern ve çağdaş bir atmosferi olduğunu hemen anlayabiliyorsunuz. Beklentilerimi karşıladı.

2023-12-01 Selim

Şarj istasyonu personele tam not veririm. Çok kibarlar ve işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar. İhtiyacınız olan her şeyle ilgilenirler ve size yardımcı olurlar. Personelin kalitesi gerçekten takdire değer.

2023-12-06 Zeynep

Şarj istasyonunun ambiyansı ve dekorasyonu gerçekten çok iyi. Sıcak bir atmosferi var ve rahatlatıcı. İstasyonda vakit geçirmek keyifli oldu. Şarj işlemi için burayı tercih etmekten memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ESARJ Charging Station?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?