ER-VET VETERİNER KLİNİK yorumlar

ER-VET VETERİNER KLİNİK yakın Mimar Sinan Caddesi, Süleyman Bey Mahallesi, Yalova Merkez, Yalova, Marmara Region, 26703

  • Adres: Süleyman Bey, Mimar Sinan Cd. No:84, 77100 Yalova Merkez/Yalova, Türkiye
  • Telefon: +90 531 559 67 90
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 40.6568556, 29.2775402

ER-VET VETERİNER KLİNİK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ER-VET VETERİNER KLİNİK yorumlar

Yalova'nın en ilgili veteriner kliniklerinden birisi. İki kedimin ve dükkanın kedisinin tıraşını, ilaçlarını, aşılarını burada yaptırıyorum. Kedilerim ve ben çok memnunuz. Sağlıklarıyla ilgililer ve ne zaman gitsem her işlemi hakkıyla yapıyorlar. Ayrıca çok da hesaplı bence diğerlerine göre. Tavsiye ederim???????? …

Kesinlikle çok memnun kaldığım güler yüzlülüğü ve can dostlarımıza şevkatli davranmalarıyla işlerine olan hakimiyetiylen kaliteli hizmet ve uygun ürün yelpazesiyle … Daha fazla

Hayvanlara olan ilgim çocukluğumdan gelen özel bir miras bana ????✨ Yıllardır bir çok veteriner değiştim sebebi maddi manevi sadece kendi hayvanlarıma değil, bütün canlılara yardım etmek .. … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Yalova'nın en ilgili veteriner kliniklerinden birisi. İki kedimin ve dükkanın kedisinin tıraşını, ilaçlarını, aşılarını burada yaptırıyorum. Kedilerim ve ben çok memnunuz. Sağlıklarıyla ilgililer ve ne zaman gitsem her işlemi hakkıyla yapıyorlar. Ayrıca çok da hesaplı bence diğerlerine göre. Tavsiye ederim?

2023-09-21 Mehmet

Kesinlikle çok memnun kaldığım güler yüzlülüğü ve can dostlarımıza şevkatli davranmalarıyla işlerine olan hakimiyetiylen kaliteli hizmet ve uygun ürün yelpazesiyle

2023-09-21 Ebru

Hayvanlara olan ilgim çocukluğumdan gelen özel bir miras bana ????✨ Yıllardır bir çok veteriner değiştim sebebi maddi manevi sadece kendi hayvanlarıma değil, bütün canlılara yardım etmek ..

2023-10-06 Ali

Çok başarılı bir veteriner kliniği. İlgileri gerçekten takdire şayan. Kedim sağlığına kavuştu, benden daha önce onlar fark etti. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-11 Nur

Uzman veterinerlerden oluşan bir ekip var. Kliniğin temizliği, koronavirüs döneminde dikkat ettikleri hijyen kuralları beni çok etkiledi. Kedim için gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir yer.

2023-10-16 Hakan

Veterinerlik alanındaki bu klinik, profesyonel ve ilgili personeliyle hizmet veren kaliteli bir kuruluş. Ürün yelpazesi çok geniş ve bütçeye uygun fiyatlar sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Fatma

Veteriner kliniği içerisindeki personel sıcakkanlı ve içten bir şekilde ilgileniyorlar. Durumu hakkında bilgilendirme yapıp tedavi sürecini anlatıyorlar. İyi bir klinik seçeneği.

2023-10-26 Cem

Kedimin kesinlikle en iyi ve en güvende olduğu yer. Veterinerler çok ilgili ve her konuda bilgili, tüm şüphelerimi giderdiler. Kısa sürede tedavi ettiler. Çok teşekkür ederim.

2023-10-31 Özlem

Kliniğin ambiansı çok sıcak ve rahatlatıcı. Çalışanların profesyonel tavrı da dikkate değer. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir yer.

2023-11-05 Kemal

Veteriner kliniği kronik hastalıkla boğuşan bir dostum için çok iyi sonuçlar sundu. Doktorlar kedinin ihtiyaç duyduğu özel bir diyet planı hazırladılar ve iyileşmesine yardımcı oldular. Çok teşekkür ederiz.

2023-11-10 Esra

Randevu almak için telefonla konuştum, personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde randevu alabildim. Hizmetleri hakkında her türlü detayı öğrenebildim. Gerçekten çok ilgili bir klinik.

2023-11-15 Aylin

Kliniğin tüm çalışanlarına hayvanlara olan sevgi ve ilgilerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Benim ve kedinizin tüm sorunlarınızla ilgilendiler ve bize yardımcı oldular. Kesinlikle harika!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ER-VET VETERİNER KLİNİK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?