ERKAN BİLGİSAYAR

ERKAN BİLGİSAYAR yakın Musalla Bağları Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42060

  • Adres: Musalla Bağları Mahallesi, Düzyayla Sok, Özkan Apt 1/B, 42060 Selçuklu, Türkiye
  • Telefon: +90 536 200 58 07
  • Enlem, Boylam: 37.887871, 32.4969664

ERKAN BİLGİSAYAR, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ERKAN BİLGİSAYAR yorumlar
2023-09-18 Ayşe

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ne ilk gittiğimde etkilendim çünkü içeri girer girmez hoş bir atmosfer vardı. Personel açık ve dostça idi. Tamir işleri hızlı ve düzgün bir şekilde yapıldı. Hizmetin değeri için uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Bir sonraki tamir işim için kesinlikle geri döneceğim.

2023-09-18 Mehmet

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ni beğendim çünkü sakin bir ortam ve hoş bir dekor vardı. İşletme temiz ve düzenliydi. Personel yardımcı oldu ve tamir işimi hızlı bir şekilde tamamladı. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar giderim.

2023-09-18 Fatma

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ndeki deneyimim memnun ediciydi çünkü içeride rahat bir atmosfer vardı. Dekor da hoştu ve işyerinin genel görünümü de düzgündü. Tamir hızlı bir şekilde yapılırken, personel de yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-03 Ali

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ne gittiğimde hoşnut kaldım. İşyeri temiz ve düzenliydi. Personel de son derece yardımcı oldu. Hizmetin değeri için uygun bir fiyattı. Kaliteli bir tamir işi yapıldı ve sonuçtan memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Aysel

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ni sevdim çünkü içeride hoş bir atmosfer vardı. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Tamir işi düzgün bir şekilde yapıldı. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar giderim.

2023-10-13 Murat

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ni beğendim çünkü hoş bir atmosferi vardı. İşyeri temiz ve düzenliydi. Personel profesyonel ve yardımcı oldu. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-18 Sibel

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'nde zaman geçirmek hoştu. İçeride sakin bir atmosfer vardı ve dekor da hoştu. İşletme temiz ve düzenliydi. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Hizmet fiyatına değer oldu. Ürün ve hizmet kalitesi de iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Hüseyin

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ne ilk gittiğimde etkilendim. Atmosfer sakin ve rahattı. Personel de yardımcı oldu ve sorunumu çözdü. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar giderim.

2023-10-28 Meltem

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ne ilk defa gittim ve memnun kaldım. İçeride hoş bir atmosfer vardı. Personel yardımcı oldu ve tamir işi hızlı bir şekilde yapıldı. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Bir sonraki tamir işim için tekrar geleceğim.

2023-11-02 Mustafa

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ni sevdim çünkü içeride rahat bir atmosfer vardı. İşyeri de temizdi. Personel hızlı ve profesyonel bir şekilde tamir işimi yaptı. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar giderim.

2023-11-07 Gülay

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'nde hoş bir deneyim yaşadım. İşletme temiz ve düzenliydi. Personel de yardımcı oldu ve tamir işi sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar giderim.

2023-11-12 Mert

ERKAN BİLGİSAYAR Bilgisayar Tamir Servisi'ne gittiğimde memnun kaldım. İşyeri temiz ve düzenliydi. Personel yardımcı oldu ve tamir işimi hızlı bir şekilde tamamladı. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ERKAN BİLGİSAYAR?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?