Ergani çağrı kurutemizleme ve terzi yorumlar

Ergani çağrı kurutemizleme ve terzi yakın Adnan Menderes Mah., Kıralan, Ergani, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21950

  • Adres: Adnan Menderes mah kiralan dink mevki Adakent sitesi altı Ergani Yenişehir Saatli kule civarı, 21950 Ergani/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 534 344 54 57
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 38.2529601, 39.7822198

Ergani çağrı kurutemizleme ve terzi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ergani çağrı kurutemizleme ve terzi yorumlar
2023-09-26 Ayşe

Bu kuru temizlemeciye sık sık giderim. Ambiyans ve dekorasyon oldukça güzel. Temizleme süresi genellikle kısa oluyor ve rezervasyon yapmak da mümkün. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Fiyatlar da makul, para karşılığında iyi bir hizmet alıyorsunuz. Orijinal dekor ve atmosfer, tesisler ve sunduğu olanaklar da oldukça iyi.

2023-09-26 Mehmet

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'ye geçen hafta gittim. Çok memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Ambiyans ve dekorasyon da oldukça güzel. Bekleme süresi de uygun. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek ve fiyatlar da makul.

2023-09-26 Fatma

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'yi çok beğendim. Ambiyans ve dekorasyon çok güzel. Bekleme süresi de çok uzun değil. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Ürün ve hizmet kalitesi harika. İyi bir deneyim yaşadım. Fiyatlar da uygun.

2023-10-11 Ali

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'ye birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve personel son derece profesyonel. Ambiyans ve dekorasyon da çok güzel. Ürün ve hizmet kalitesi de yüksek. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin kalitesine değiyor.

2023-10-16 Zeynep

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci harika bir yer. Bekleme süresi kısa ve personel son derece yardımsever. Ambiyans ve dekorasyon da çok güzel. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Murat

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'ye geçen hafta gittim. Ambiyans ve dekorasyon oldukça güzel. Bekleme süresi de uygun. Personel son derece yardımsever ve kaliteli hizmet veriyor. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-26 Büşra

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'ye sık sık giderim ve her seferinde memnun kalırım. Ambiyans ve dekorasyon çok güzel. Bekleme süresi de kısa oluyor. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Ürün ve hizmet kalitesi yüksek. Fiyatlar da uygun.

2023-10-31 Ahmet

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci harika bir yer. Bekleme süresi oldukça kısa ve personel son derece yardımsever. Ambiyans ve dekorasyon da güzel. Ürün ve hizmet kalitesi yüksek. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Gizem

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'ye geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Ambiyans ve dekorasyon harika. Bekleme süresi de kısa. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Fiyatlar da uygun.

2023-11-15 Selin

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci çok beğendiğim bir yer. Bekleme süresi kısa ve personel son derece yardımsever. Ambiyans ve dekorasyon da çok güzel. Ürün ve hizmet kalitesi yüksek. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Emir

Ergani Çağrı Kuru Temizlemeci'ye geçen hafta gittim. Ambiyans ve dekorasyon oldukça güzel. Bekleme süresi de uygun. Personel son derece yardımsever ve kaliteli hizmet veriyor. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ergani çağrı kurutemizleme ve terzi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?