Erenler Eczanesi

Erenler Eczanesi yakın Lalapaşa Mahallesi, Erzurum, Yakutiye, Erzurum, Eastern Anatolia Region, 25700

  • Adres: Lalapaşa, Çaykara Cd. no:47/b, 25100 Yakutiye/Erzurum, Türkiye
  • Telefon: +90 442 233 26 88
  • Enlem, Boylam: 39.9112744, 41.2664326

Erenler Eczanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Erenler Eczanesi yorumlar
2023-09-18 Mehmet

Erenler Eczanesi Eczane hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı, güler yüzlü ve bilgililer. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. İlk izlenimim ve atmosferi çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Erenler Eczanesi Eczane'de alışveriş yapmak benim için çok keyifliydi. Çalışanlar sıcak ve samimi. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımcı. Ortam ve dekorasyon da çok hoş. Memnuniyetle tekrar geleceğim.

2023-09-18 Ahmet

Erenler Eczanesi Eczane'den hizmet almak benim için iyi bir deneyimdi. Çalışanlar profesyonel ve dostça. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Müşteri hizmetleri de memnuniyet verici. Ortam ve dekorasyon da hoş. Tekrar gelmeyi düşüneceğim bir yer.

2023-10-03 Fatma

Erenler Eczanesi Eczane'de hoş bir alışveriş deneyimi yaşadım. Çalışanlar son derece yardımsever ve bilgililer. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Bekleme süresi ve rezervasyon işlemleri oldukça kolay. Müşteri hizmetleri de olumlu. Ortam ve dekorasyon da hoş. Memnuniyetle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-08 Ali

Erenler Eczanesi Eczane'den aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar süper yardımcı ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Ortam ve dekorasyon da hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Erenler Eczanesi Eczane'de alışveriş yapmak harikaydı. Personel çok yardımsever ve dostça. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da vardı. Müşteri hizmetleri de tatmin ediciydi. Atmosfer ve dekorasyon da çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2023-10-18 Mehmet

Erenler Eczanesi Eczane'den hizmet almak güzel bir deneyimdi. Personel iyi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi tatmin ediciydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da vardı. Müşteri hizmetleri de olumluydu. Atmosfer ve dekorasyon da güzeldi. Tekrar ziyaret etmeyi düşüneceğim bir yer.

2023-10-23 Gülsüm

Erenler Eczanesi Eczane'de oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve bilgili. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Müşteri hizmetleri de iyi. Ortam ve dekorasyon da hoş. Memnuniyetle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Ayşe

Erenler Eczanesi Eczane'de alışveriş yapmak harikaydı. Çalışanlar süper yardımcı ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Ortam ve dekorasyon da hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ali

Erenler Eczanesi Eczane'den alışveriş yapmak hoşuma gitti. Personel yardımsever ve bilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da vardı. Müşteri hizmetleri de iyiydi. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2023-11-07 Tülay

Erenler Eczanesi Eczane'de alışveriş yapmak çok keyifliydi. Çalışanlar sıcak ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi ve rezervasyon işlemleri kolaydı. Müşteri hizmetleri memnuniyet verici. Ortam ve dekorasyon da hoş. Memnuniyetle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-12 Murat

Erenler Eczanesi Eczane'de hizmet almak güzel bir deneyimdi. Çalışanlar profesyonel ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Müşteri hizmetleri de iyi. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Erenler Eczanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?