Erdil Sürücü Kursu Tuzla Şubesi yorumlar

Erdil Sürücü Kursu Tuzla Şubesi yakın Ova Sokağı, Cami, Cami Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34940

  • Adres: Cami Ova Sokak No:49 D:I, 34590 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 446 90 00
  • Web sitesi: erdilegitim.net
  • Enlem, Boylam: 40.8203175, 29.3085259

Erdil Sürücü Kursu Tuzla Şubesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Erdil Sürücü Kursu Tuzla Şubesi yorumlar

45 inden sonra heves ettiğim A sınıfı ehliyet almak için başvurduğum kurumdur. Bu gün olan sınavı geçtim ve nasipse bu hafta için A sınıfı ehliyetimi alıyorum. Kayıt gününden itibaren tüm detayları ve bilgilendirmeleri yapan ofisteki … Daha fazla

Erdil ailesi muhteşemsiniz Hocalarım Emel hoca, Fatma hoca, ve Mehmet Ali hoca benim tek seferde ehliyetimi almamdaki katkılarından dolayı çooook teşekkür ediyorum. Kursda bize … Daha fazla

Erdil Sürücü Kursu’nda direksiyon eğitimi almak benim için bir ayrıcalıktı. Değerli Mehmet Ali hocam, Erdil Sürücü Kursu kurucularından Nurettin hocam çok kıymetli hocalar. İşini gerçekten severek yapan, dürüst ve saygılı eğitmenler. … Daha fazla

2023-09-24 Emre

Kursa kayıt olurken çok detaylı bilgilendirildim ve kursun atmosferi çok sıcak ve samimi geldi. Öğretmenlerim de çok değerliydi ve işlerini severek yaptıkları belli oluyordu. Sonuç olarak A sınıfı ehliyetimi tek seferde aldım.

2023-09-24 Gül

Erdil Sürücü Kursu'nda direksiyon eğitimi almak gerçekten ayrıcalıktı. Mehmet Ali hocam ve Nurettin hocam çok değerli insanlar. İşlerini severek yapan, dürüst ve saygılı hocalar. Kursun tüm olanakları da çok iyiydi. Tekrar kursa gelmek isterim.

2023-09-24 Ayşe

Sürücü kursuna hoş bir şekilde karşılandım ve kursun personeli çok yardımseverdi. Eğitmenlerim de çok sabırlı ve profesyonel davrandılar. Kursun atmosferi çok rahattı ve sınavı da başarıyla geçtim.

2023-10-09 Can

Erdil Sürücü Kursu'nu tercih etmekten çok memnunum. Kursun sahipleri ve öğretmenleri gerçekten dikkatli ve profesyoneldi. Sınıflar ve araçlar da çok temiz ve düzenliydi. Hatta sınav için kurs dışına çıktığımızda bile öğretmenlerimiz yanımızda oldular ve destek verdiler.

2023-10-14 Mert

Kursda kayıt olduğum ilk günden itibaren tüm detayları ve bilgilendirmeleri yapıldı. Hocalarım Emel hoca, Fatma hoca ve Mehmet Ali hoca gerçekten muhteşemdi. Sayesinde A sınıfı ehliyetimi tek seferde aldım. Teşekkürler Erdil Sürücü Kursu!

2023-10-19 Esra

Sürücü kursuna iyi ki gitmişim! Eğitmenler çok profesyonel ve sabırlıydı. Sınıflar ve araçlar çok temizdi ve kursun atmosferi çok iyiydi. Sonuç olarak sınavı geçtim ve ehliyetimi aldım. Teşekkürler Erdil Sürücü Kursu!

2023-10-24 Ahmet

Kursun atmosferi ve personeli gerçekten çok iyiydi. Öğretmenlerimiz işlerinde uzman ve bize sabırla her konuyu anlattılar. Sınavda hiç zorlanmadım ve ehliyetimi aldım. Teşekkürler Erdil Sürücü Kursu!

2023-10-29 Melis

Erdil Sürücü Kursu'nda aldığım direksiyon eğitimi çok keyifliydi. Mehmet Ali hocam gerçekten değerli bir eğitmen ve her zaman motive edici oldu. Kursun diğer hocaları da çok iyi insanlardı. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Berk

Sürücü kursunda kaydolurken çok iyi karşılandım ve tüm detaylar bana açıklandı. Öğretmenlerimiz çok nazik ve sabırlıydı. Kursun araçları da son derece güvenli ve dersler çok verimliydi. Sınavda başarılı oldum ve ehliyetimi aldım.

2023-11-08 Deniz

Erdil Sürücü Kursu'nda aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Öğretmenlerimiz çok tecrübeli ve bilgiliydi. Eğitimler hem sınıfta hem de araçta gerçekleştirildi ve her ders çok yararlıydı. Kursun atmosferi de çok iyiydi.

2023-11-13 Oğuz

Erdil Sürücü Kursu'ndan çok memnun kaldım. Öğretmenlerimiz her zaman yardımcı oldular ve sorularımızı sabırla cevapladılar. Kursun olanakları da çok iyiydi ve sınavda başarılı oldum. Tavsiye ederim.

2023-11-18 Ezgi

Kursa başladıktan sonra her konuda detaylı bilgilendirme yapıldı ve öğrencilerle ilgilenildi. Öğretmenlerimiz çoşkulu ve motive ediciydi. Kursun atmosferi de iyi ve temizdi. Sınavda başarılı oldum ve teşekkürler Erdil Sürücü Kursu!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Erdil Sürücü Kursu Tuzla Şubesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?