Erdi Yapım yorumlar

Erdi Yapım yakın Carrefour, Akıncı Bayırı Sokağı, Fulya Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Fulya, Akıncı Bayırı sokağı 26/1, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 352 08 24
  • Enlem, Boylam: 41.0631101, 28.9984147

Erdi Yapım, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Erdi Yapım yorumlar

Benim yemegim gorusmeyemgitmisyim iyi guzel

2023-10-02 Emre

Sundurma yapım işi yüklenicisi ile gerçekten iyi bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve işlerini profesyonel bir şekilde yaptılar. Sundurma tasarımı beklentilerimi karşıladı ve fiyat olarak da oldukça uygun bir seçenekti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Ayşe

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Sundurma tasarımı çok güzel ve kaliteliydi. Fiyat olarak da piyasanın altında bir fiyat teklifi aldım. Kesinlikle başka projelerimde de yine tercih edeceğim bir firma.

2023-10-02 Mehmet

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile çalışmak çok kolay ve keyifliydi. Çalışanlar işlerini zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamladılar. Sundurma tasarımı çok şık ve modern oldu. Fiyat olarak da oldukça uygun bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Fatma

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile güzel bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok ilgili ve profesyoneldi. Sundurma tasarımı beklentilerimi karşıladı ve fiyat olarak da oldukça makul bir seçenekti. Memnun kaldım ve başka projelerimde de yine tercih edeceğim bir firma.

2023-10-22 Ahmet

Sundurma yapım işi yüklenicisi ile çalışmak oldukça kolay oldu. Çalışanlar işlerini hızlı ve kaliteli bir şekilde tamamladılar. Sundurma tasarımı oldukça şık ve estetik oldu. Fiyat olarak da piyasanın altında bir teklif aldığımı düşünüyorum. Tavsiye ederim.

2023-10-27 Selin

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini zamanında tamamladılar. Sundurma tasarımı çok güzel ve şık oldu. Fiyat olarak da oldukça uygun bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Can

Sundurma yapım işi yüklenicisi ile çalışmak oldukça memnuniyet vericiydi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve işlerini profesyonel bir şekilde tamamladılar. Sundurma tasarımı beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak da oldukça uygun bir teklif aldım. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-11-06 Ayşe

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile çalışmak çok keyifliydi. Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Sundurma tasarımı oldukça şık ve modern oldu. Fiyat olarak da oldukça makul bir seçenekti. Memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-11-11 Ali

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile çalışmak gerçekten kolay ve rahattı. Çalışanlar işlerini profesyonel bir şekilde tamamladılar. Sundurma tasarımı beklentilerimi karşıladı ve fiyat olarak da oldukça uygun bir seviyedeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Seda

Sundurma yapım işi yüklenicisi ile çalışmak oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve işlerini zamanında tamamladılar. Sundurma tasarımı çok güzel ve modern oldu. Fiyat olarak da oldukça makul bir seçenekti. Tavsiye ederim.

2023-11-21 Caner

Erdi Yapım Sundurma Yapım İşi Yüklenicisi ile çalışmak gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Sundurma tasarımı beklentilerimi karşıladı ve fiyat olarak da oldukça makul bir seçenekti. Kesinlikle başka projelerimde de yine tercih edeceğim bir firma.

2023-11-26 Zeynep

Sundurma yapım işi yüklenicisi ile çalışmak oldukça memnuniyet vericiydi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve işlerini zamanında tamamladılar. Sundurma tasarımı çok güzel ve şık oldu. Fiyat olarak da oldukça uygun bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Erdi Yapım?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?