Erciyes Kayak Evi - Kayak Snowboard Kiralama yorumlar

Erciyes Kayak Evi - Kayak Snowboard Kiralama yakın Menekşeli Sokağı, Esenyurt Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38150

  • Adres: Esenyurt Mah. Sakarya Cad. Galip Apt, Erciyes Yolu Üzeri No 27/B, 38050 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 554 139 90 48
  • Web sitesi: erciyeskayakevim.com
  • Enlem, Boylam: 38.7010755, 35.4925973

Erciyes Kayak Evi - Kayak Snowboard Kiralama, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Erciyes Kayak Evi - Kayak Snowboard Kiralama yorumlar

Very hospitable and helpful people. Especially Ahmet. Good price rates also and convenient transport options available too!

Great location to pick up your ski gear on your way to the ski grounds. They have a wide range and provide excellent service when fitting you up to ski or snowboard. We rented from them on the second day of our ski (our first rental was … Daha fazla

They caring care of us as a group of Indonesian, and put attention to every detail possible. Nice place, good quality ski/snowboard equipment, helpful, kind, friendly. Ahmet abi, Caner abi, Mahmut abi biz çok teşekkür ederiz, memnün oldum. Daha fazla

2023-10-01 Çağatay

Çok misafirperver ve yardımsever insanlar. Özellikle Ahmet. İyi fiyatlar da var ve uygun taşıma seçenekleri de mevcut!

2023-10-01 Merve

Kayak alanına giderken kayak ekipmanınızı alabileceğiniz harika bir konum. Geniş bir yelpazeye sahipler ve sizi kayak veya snowboard yapmak için mükemmel bir hizmet sunuyorlar. İlk gün kayak yapmadan önce onlardan kiraladık ve…

2023-10-01 Ahmet

Endonezyalı bir grup olarak üzerimizde durdular ve mümkün olan her detaya dikkat ettiler. Güzel bir yer, kaliteli kayak / snowboard ekipmanı, yardımsever, nazik, dostane. Ahmet abi, Caner abi, Mahmut abi sizlere çok teşekkür…

2023-10-16 Deniz

Çok yardımsever ve ilgililerdi. Kayak ekipmanları kaliteliydi ve fiyatlar da gayet uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-21 Elif

Erciyes Kayak Evi'nden kayak malzemelerimizi kiraladık ve çok memnun kaldık. Personeller çok yardımcı oldular ve fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Can

Çok güzel bir deneyimdi. Kayak malzemelerimizi buradan kiralamıştık ve her şey harikaydı. Personeller çok yardımcı oldular ve fiyatlar da gayet uygundu.

2023-10-31 Gizem

Gayet memnun kaldığımız bir deneyim oldu. Kayak malzemeleri kaliteliydi ve fiyatlar da gayet uygundu. Çalışanlar çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-05 Emre

Erciyes Kayak Evi'nden kiralamış olduğum kayak malzemelerinden çok memnun kaldım. Fiyatlar gayet uygun ve çalışanlar da çok yardımcı. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Ayşe

Erciyes Kayak Evi'nden kayak malzemelerimi kiraladım ve çok memnun kaldım. Fiyatlar uygun ve personeller çok yardımcı. Tavsiye ederim!

2023-11-15 İbrahim

Kayak malzemelerimizi buradan kiraladık ve çok memnun kaldık. Personeller çok ilgili ve yardımcı oldular. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim!

2023-11-20 Taha

Erciyes Kayak Evi'nden kiraladığım kayak malzemelerinden çok memnun kaldım. Personeller çok yardımcı oldular ve fiyatlar da gayet uygun. Tavsiye ederim!

2023-11-25 Şeyma

Çok iyi bir hizmet aldık. Kayak malzemeleri kaliteliydi ve fiyatlar da gayet uygun. Personeller çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Erciyes Kayak Evi - Kayak Snowboard Kiralama?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?