ERCELLIANCE MEDIKAL

ERCELLIANCE MEDIKAL yakın Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Kahramankazan, Ankara, Central Anatolia Region, 06980

  • Adres: Kışla, 06980 Kahramankazan/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.0822631, 32.6137887

ERCELLIANCE MEDIKAL, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ERCELLIANCE MEDIKAL yorumlar

Alman kalitesinin Türkiye noktası. Yapılan işlerde kalite ve dürüstlükten asla ödün verilmeyen bir yer. Her zaman çıtasını yükseltmeye çalışan ve sürekli AR-GE ile yenilikçi bir anlayış.

2023-09-18 Berkay

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi, Alman kalitesinin Türkiye noktası. Yapılan işlerde kalite ve dürüstlükten asla ödün verilmeyen bir yer. Her zaman çıtasını yükseltmeye çalışan ve sürekli AR-GE ile yenilikçi bir anlayış.

2023-09-18 Ayşe

ERCELLIANCE MEDIKAL Türkiye'nin en iyi tıbbi cihaz üreticilerinden biri. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve müşteri hizmetleri gerçekten mükemmel. Ürünlerin kalitesi de kesinlikle harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'ne birkaç kez hizmet aldığım için çok memnunum. Personel son derece nazik ve yardımcı oluyor, ürünlerin kalitesi de harika. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Nazlı

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-08 Fatih

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri gerçekten harika. Ürünlerin kalitesi de beklediğimden çok daha iyi. Fiyatları da oldukça uygun. Tek kelimeyle harika!

2023-10-13 Selin

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Emre

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi, kalite standartlarına gerçekten önem veriyor. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve müşteri hizmetleri de mükemmel. AR-GE çalışmalarıyla yenilikçi bir şirket. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Hande

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'nin hizmetlerinden çok memnunum. Personel son derece nazik ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Ali

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'nin hizmetinden gerçekten memnun kaldığımı söyleyebilirim. Personel çok dostane ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de harika ve fiyatları hesaplı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 İlkay

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi gerçekten harika bir şirket. Personel çok profesyonel ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de kesinlikle mükemmel. Fiyatlar da uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-07 Sevgi

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi müşteri hizmetleriyle gerçekten öne çıkıyor. Personel son derece nazik ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de harika. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Can

ERCELLIANCE MEDIKAL Tıbbi Cihaz Üreticisi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi gerçekten harika. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ERCELLIANCE MEDIKAL?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?