Ephesus Port Tours yorumlar

Ephesus Port Tours yakın Kibris Caddesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Adres: Dağ, Buyral Sk No:2, 09400 Kuşadası/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 543 254 01 43
  • Web sitesi: ephesusporttours.com
  • Enlem, Boylam: 37.8605427, 27.2548666

Ephesus Port Tours, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ephesus Port Tours yorumlar

My husband and I recently hired Ephesus Port Tours for a personal tour of Ephesus and the surrounding region. Our tour guide, Hakan, was amazing and showed us an absolutely fabulous day. We saw all of the sites listed in the tour … Daha fazla

We had a private tour for 12 people with Zeynap. She was exceptional and made our tour both fun and educational. The van ride was very comfortable and she recommended going places that fit our interests and the interests of the 6 children … Daha fazla

Our guide Banu and Selo our driver were excellent! We customized a private tour for 13 people (teens to grandparents) visiting Ephesus, Terrace Houses, House of Virgin Mary, St. john Basilica, and lunch at a great spot our tour guide took … Daha fazla

2023-10-10 Mehmet

Tur şirketi personeli çok yardımsever ve dost canlısı. Tur rehberi olan Hakan, bize harika bir gün geçirdik. Turda belirtilen tüm yerleri gördük.

2023-10-10 Ayşe

Zeynap ile 12 kişilik özel bir turumuz vardı. Olağanüstüydü ve turumuzu hem eğlenceli hem de eğitici yaptı. Van yolculuğu çok rahattı ve çocukların ilgi alanlarına ve çocukluğumuzun ilgi alanlarına,

2023-10-10 Ali

Rehberimiz Banu ve şoförümüz Selo mükemmeldi! 13 kişiye (gençlerden büyükannelere) özel bir tur özelleştirdik. Efes, Teraslarda Konağı, Meryem Ana Evi, Aziz John Bazilikası'nı ziyaret ediyoruz ve tur rehberimizin götürdüğü harika bir noktada öğle yemeği yapıyoruz.

2023-10-18 Ayşe

Ephesus Port Tours şirketini yakın zamanda kocamla birlikte Ephesus ve çevresi için kişisel bir tur için kiraladık. Tur rehberimiz Hakan muhteşemdi ve bize harika bir gün yaşattı. Turda belirtilen tüm yerleri gördük.

2023-10-18 Mehmet

Zeynap ile 12 kişilik özel bir turumuz vardı. Olağanüstüydü ve turumuzu hem eğlenceli hem de eğitici yaptı. Van yolculuğu çok rahattı ve ilgi alanlarımıza ve çocukların ilgi alanlarına uygun yerlere gitmemizi önerdi.

2023-10-18 Ceren

Rehberimiz Banu ve şoförümüz Selo mükemmeldi! 13 kişiye özel bir tur özelleştirdik ve Efes, Teraslarda Konağı, Meryem Ana Evi, Aziz John Bazilikası'nı ziyaret ettik. Tur rehberimizin götürdüğü harika bir noktada öğle yemeği yaptık.

2023-11-02 Ahmet

Ephesus Port Tours şirketi personeli çok yardımsever ve dost canlısı. Tur rehberi olan Hakan, bize harika bir gün geçirdik. Turda belirtilen tüm yerleri gördük.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ephesus Port Tours?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?