Emin Usta Et Lokantası yorumlar

Emin Usta Et Lokantası yakın 7, Felek Caddesi, Hürriyet Mahallesi, Batman Merkez, Batman, Southeastern Anatolia Region, 72050

  • Adres: Akyürek, Felek Cd. No:18, 72040 Batman Merkez/Batman, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.8756215, 41.1163233

Emin Usta Et Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Emin Usta Et Lokantası yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Emin Usta Et Lokantası harika bir yer! Burada yediğim en lezzetli et yemeklerinden birini tattım. Sıcak ve mis gibi kokusu olan etler servis ediliyor. Personel çok nazik ve yardımsever. Restoranın dekorasyonu da çok güzel. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-09-19 Fatma

Emin Usta Et Lokantası'nda harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Servis hızlı ve personel çok profesyoneldi. Restoranın atmosferi de çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Mustafa

Emin Usta Et Lokantası'nda geçen hafta bir akşam yemeği yedim ve çok memnun kaldım. Yemekler mükemmeldi ve servis hızlıydı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Restoranın dekorasyonu çok güzel ve rahattı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-14 Ali

Emin Usta Et Lokantası'na gittim ve çok memnun kaldım. Yemekler harikaydı ve servis hızlıydı. Personel çok nezaketli ve yardımseverdi. Restoranın dekorasyonu da çok güzeldi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-19 Zeynep

Emin Usta Et Lokantası'nda geçen hafta bir akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Servis biraz yavaştı ama personel çok nazik ve yardımseverdi. Restoranın atmosferi de çok rahattı. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-10-29 Hülya

Emin Usta Et Lokantası'nda akşam yemeği yedim ve çok memnun kaldım. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Servis biraz yavaştı ama personel çok yardımseverdi. Restoranın atmosferi de hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gül

Emin Usta Et Lokantası'nda harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler harikaydı ve servis hızlıydı. Personel çok nezaketli ve yardımseverdi. Restoranın dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-11-13 Cem

Emin Usta Et Lokantası'na gittim ve çok memnun kaldım. Yemekler harikaydı ve servis hızlıydı. Personel çok nezaketli ve yardımseverdi. Restoranın dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Emin Usta Et Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?