Emair Havacılık ve Ticaret A.S.

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. yakın 43, Arif Nihat Asya Sokağı, Oran Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06450

  • Adres: Oran, Arif Nihat Asya Sk. No:43, 06450 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 492 04 04
  • Web sitesi: emair.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8508492, 32.8185346

Emair Havacılık ve Ticaret A.S., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Emair Havacılık ve Ticaret A.S. yorumlar
2023-09-17 Ahmet

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer oldukça iyiydi. Tesisler ve olanaklar da oldukça modern ve kullanışlıydı. Dekorasyon da çok hoştu. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar açısından da oldukça uygun buldum. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve genel olarak Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı deneyimim harikaydı.

2023-09-17 Ayşe

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'na ilk gidişimde oldukça etkilendim. Ortam çok şık ve lüks hissettiriyordu. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Dekorasyon da çok modern ve güzeldi. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklentilerimi aştı. Fiyat olarak biraz pahalı buldum ancak verilen hizmete değdiğini düşünüyorum. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-17 Mehmet

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'ndan aldığım hizmetten memnun kaldım. İlk izlenim oldukça olumlu oldu ve havaalanının atmosferi çok güzeldi. Tesisler ve olanaklar modern ve kullanışlıydı. Dekorasyon da çok güzel ve şık. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-02 Fatma

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer çok hoştu. Tesisler ve olanaklar da çok modern ve iyi bakımlıydı. Dekorasyon da çok güzel ve şık. Ürün ve hizmetlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel deneyimim oldukça olumlu.

2023-10-07 Ali

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı hizmetlerini beğendim. İlk izlenim oldukça pozitifti ve atmosfer çok güzeldi. Tesisler ve olanaklar modern ve iyi donanımlıydı. Dekorasyon da şık ve hoştu. Kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi çok uzun değildi ve rezervasyon yaptırmak da kolaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi memnuniyet vericiydi. Fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-12 Ayhan

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'na gittiğimde hoş bir atmosfer ile karşılaştım. Tesisler ve olanaklar oldukça modern ve kullanışlıydı. Dekorasyon da hoş ve şıktı. Kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yaptırmak da kolaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-17 Hatice

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer oldukça olumlu oldu. Tesisler ve olanaklar modern ve temizdi. Dekorasyon da çok güzel ve şıktı. Kişisel deneyimlerim oldukça pozitifti. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Genel olarak harika bir deneyimim vardı.

2023-10-22 Hasan

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'ndan aldığım hizmetlerden memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça iyi oldu. Tesisler ve olanaklar da oldukça modern ve temizdi. Dekorasyon da hoştu. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırmak da kolaydı. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve mükemmeldi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-27 Şeyma

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı hizmetlerini beğendim. İlk izlenim oldukça hoştu ve atmosfer çok iyi hissettirdi. Tesisler ve olanaklar da modern ve temizdi. Dekorasyon da güzeldi. Kişisel deneyimlerim memnuniyet vericiydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yaptırmak da kolaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi yüksekti. Fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-01 Selim

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı hizmetlerinden memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok güzeldi. Tesisler ve olanaklar oldukça modern ve temizdi. Dekorasyon da hoş ve şıktı. Kişisel deneyimlerim oldukça pozitifti. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-06 Süleyman

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'na gittiğimde çok hoş bir atmosfer ile karşılaştım. Tesisler ve olanaklar oldukça modern ve temizdi. Dekorasyon da güzeldi. Kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yaptırmak da çok kolaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi tam olarak beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-11 Zeynep

Emair Havacılık ve Ticaret A.S. Havacılık Danışmanı'ndan aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. İlk izlenim çok olumluydu ve atmosfer harikaydı. Tesisler ve olanaklar modern ve kullanışlıydı. Dekorasyon da çok güzel ve şıktı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel deneyimim oldukça olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Emair Havacılık ve Ticaret A.S.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?