EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ İZMİR yorumlar

EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ İZMİR yakın İsmet Kaptan Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35210

  • Enlem, Boylam: 38.426854, 27.1388069

EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ İZMİR, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ İZMİR yorumlar

While I was thinking that I had lost my way, my whole world changed when he came across me, but I would like to express my endless thanks to the psycholog …

I invite everyone who wants to get rid of a sad mood to EMA. I would like to thank Ema and her team for their positive energy and interest ????

2023-09-30 Ayşe

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'ne gittiğimde, kaybolmuş olduğumu düşünürken bütün dünyam değişti. Psikoloğa sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

2023-09-30 Ali

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'ne bir arkadaş tavsiyesi ile gittim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Personelin olumlu enerjisi ve ilgisi için Ema ve ekibine teşekkür ederim.

2023-09-30 Mehmet

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'ndeki deneyimim mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımseverdi ve destekleyici bir ortam yaratıyorlardı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-15 Sevgi

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve anlayışlıydı. Kendimi rahat hissettim ve sorunlarımı çözmeme yardımcı oldular.

2023-10-20 Murat

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'ne gitmeden önce beklentilerim çok yüksekti ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Çok güzel bir ortam vardı ve personel çok ilgilendi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-25 Sema

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Hem psikoloğun yaklaşımı hem de mekanın atmosferi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Ahmet

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'ne gitmeden önce iyi bir ilk izlenim edindim. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Deneyimim oldukça olumluydu ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-04 Esra

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde aldığım hizmetten dolayı çok mutluyum. Personel çok yardımsever ve anlayışlıydı. Gitmeden önce rezervasyon yaptırdım ve bekleme süresi oldukça kısaydı.

2023-11-09 Berk

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde aldığım hizmet için çok teşekkür ederim. Kendimi çok rahat hissettim ve sorunlarıma çözümler bulmama yardımcı oldular. Parasının karşılığını aldığımı düşünüyorum.

2023-11-14 Selin

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'ne gitmeden önce beklentilerim oldukça yüksekti ve gerçekten hayal kırıklığına uğramadım. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Ferit

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Hem mekanın atmosferi çok iyiydi hem de psikologlar çok profesyonel ve anlayışlıydı. Teşekkür ederim.

2023-11-24 Gizem

EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Parasının karşılığını aldığımı düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ İZMİR?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?