Elma Organik Ev Yemekleri yorumlar

Elma Organik Ev Yemekleri yakın Abdi İpekçi Caddesi, Altınşehir, Altınşehir Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16120

  • Adres: Ertuğrul, Abdi İpekçi Caddesi, 16000 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 554 271 79 77
  • Web sitesi: eatbu.com
  • Enlem, Boylam: 40.2248632, 28.9214408

Elma Organik Ev Yemekleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elma Organik Ev Yemekleri yorumlar
2023-10-18 Ayşe

Elma Organik Ev Yemekleri Vagon restoranında yemek yeme deneyimim harikaydı. Yemekler lezzetli ve taze idi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Restoranın atmosferi sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

2023-10-18 Zeynep

Geçen hafta Vagon restoranıyla ilgili çok güzel bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve güleryüzlüydü. Restoranın dekorasyonu da çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ali

Vagon restoranının yemekleri gerçekten harika. Her defasında taze ve lezzetli yemekler sunuyorlar. Personel de son derece profesyonel ve nazik. Restoranın atmosferi de çok hoş ve sıcak. Kesinlikle favori restoranlarım arasında yer alıyor.

2023-11-07 Fatma

Elma Organik Ev Yemekleri Vagon restoranında geçtiğimiz hafta yemek yedim ve çok memnun kaldım. Yemeklerin birçok çeşidi vardı ve hepsi lezzetliydi. Personel de çok ilgili ve yardımseverdi. Restoranın dekorasyonu çok şık ve modern. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-12 Ahmet

Vagon restoranı çok kalabalıktı ve beklememiz gereken bir sıra vardı. Ancak yemekler çok lezzetliydi ve beklemeye değerdi. Personel de çok çalışkan ve hızlıydı. Restoranın dekorasyonu da hoştu. Biraz pahalı olsa da tavsiye ederim.

2023-11-17 Gül

Vagon restoranında geçen hafta yemek yedim ve çok memnun kaldım. Yemekler harikaydı ve çok lezzetliydi. Personel de son derece yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Restoranın atmosferi çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-27 Emine

Geçen hafta Vagon restoranını denedim ve çok memnun kaldım. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları harikaydı. Personel de çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Restoranın atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Derya

Elma Organik Ev Yemekleri Vagon restoranında geçtiğimiz hafta yemek yedim ve çok memnun kaldım. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumları da çok güzeldi. Personel de çok ilgili ve yardımcıydı. Restoranın atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elma Organik Ev Yemekleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?