Elitia Dental Studio Turkey yorumlar

Elitia Dental Studio Turkey yakın Keykubat Bulvarı, Küçükhasbahçe Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07400

  • Adres: Küçükhasbahçe, Onur İş merkezi, Keykubat Blv. No:69C, 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 505 775 20 55
  • Web sitesi: elitiadis.com
  • Enlem, Boylam: 36.5568051, 32.0008653

Elitia Dental Studio Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elitia Dental Studio Turkey yorumlar

I was going on holiday to Turkey in the area and contacted the clinic by WhatsApp for teeth whitening. We were able to agree a date and time for me to come to clinic and price was agreed as 185 euro. When having my treatment it was … Daha fazla

Dişçi korkusu olan birisiyim. İlgili ve sabırlılar. Sevgili doktorum Memduha Bulut ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Artık ailecek geldiğimiz diş kliniğimiz.

I have visited this dental clinic over the past 2 years, I had a crown and also several fillings done with Dr Erman, I also did a cleaning. I am so happy I found this place in Alanya, I have lived here for 5 years and visited several … Daha fazla

2023-09-29 Filiz

Tatil için Türkiye'ye gidiyordum ve diş beyazlatma için klinikle WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Kliniğe gelmek için bir tarih ve saat belirleyebildik ve fiyatı 185 euro olarak anlaşıldı. Tedavim sırasında ...

2023-09-29 Mehmet

Dişçi korkusu olan birisiyim. İlgili ve sabırlılar. Sevgili doktorum Memduha Bulut ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Artık ailecek geldiğimiz diş kliniğimiz.

2023-09-29 Ahmet

Son 2 yılda bu diş kliniğini ziyaret ettim, Dr Erman ile bir taç ve birkaç dolgu yaptırdım, ayrıca bir temizlik yaptırdım. Alanya'da bu yeri bulduğum için çok mutluyum, burada 5 yıldır yaşıyorum ve birçok yeri ziyaret ettim ...

2023-10-14 Ayşe

Burada çok sayıda diş kliniği ziyaret etmişimdir, ancak Elitia Dental Studio Türkiye Diş Kliniği çarpıcı. Personel son derece profesyonel ve dostane. Kliniğin temiz ve modern olması da çok güzeldi. ...

2023-10-19 Gökhan

Harika bir deneyim yaşadım. İşlerinde uzmanlar ve çok profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. Çok memnun kaldım ve herkese bu diş kliniğini tavsiye ederim.

2023-10-24 Sevgi

Uzun zamandır bu diş kliniğini ziyaret ediyorum ve her seferinde harika hizmet alıyorum. Çalışanlar son derece profesyonel ve beni her zaman rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-10-29 Hakan

Klinikta geçirdiğim zaman boyunca kendimi çok rahat hissettim. Doktorlar ve personel son derece bilgili ve yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorlar. Çok iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-03 Melis

Klinik çok temiz ve modern. Personel çok misafirperver ve yardımcı oldu. Tedavi sürecim sırasında hiçbir sorun yaşamadım ve sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-11-08 Seda

Randevum için çok fazla beklemem gerekmeyen bir yerdi. Personel çok iyi organize olmuştu ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Karşılanma ve yönlendirme de çok iyiydi.

2023-11-13 Fatih

Dışarıdan içeri girdiğimde sıcak bir atmosferle karşılaştım. Kliniğin dekorasyonu ve ambiyansı çok güzeldi. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-18 Sibel

Kendi ürünleri çok kaliteli ve hizmetleri çok profesyonel. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım ve tekrar geri geleceğim.

2023-11-23 Deniz

Verdikleri hizmet için mükemmel bir fiyat sundular. Diğer diş kliniklerine kıyasla daha uygun bir seçenekti. Paranızın karşılığını alacağınız bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elitia Dental Studio Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?