Elite Diving Centre FETHiYE yorumlar

Elite Diving Centre FETHiYE yakın Meydan Cafe and Restaurant, Dispanser Caddesi, Cumhuriyet Mah., Cumhuriyet Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48300

  • Adres: Meliss Teknesi Uğumumcu Parkı Meydan Restaurant Önü, 48300 FETHiYE/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 533 550 05 91
  • Web sitesi: elitedivingcentre.com
  • Enlem, Boylam: 36.624203, 29.1125396

Elite Diving Centre FETHiYE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elite Diving Centre FETHiYE yorumlar

Ölüdenizde bulunan noktalarından rezervasyon yaptık. Tabi buraya gelene kadar bir çok yere sorduk pek ilgilenen olmadı. Buradaki beyefendi hızla kumanda arayıp ekrandan ve harita üzerinden göstererek bize detaylıca anlattı. Ne kader … Daha fazla

Profesyonel bir ekip. İlk dalış deneyimini keyifle yapabileceğiniz, lisansınız var ise muhteşem bir exper dalışı yapabileceğiniz bir dalış okulu. Aynı zamanda FETHİYE'NİN EN İYİ tekne ÖĞLE YEMEĞİ ni sunan işletme...

2021 Temmuz ayı itibariyle 200-250 TL arasında buna öğle yemeği de dahil. İsterseniz +100 lira vererek su altında fotoğraflar video alabiliyorsunuz. Hocalar genel anlamda ilgililer, çok kalabalık olunca haliyle aynı özen … Daha fazla

2023-09-18 Sevim

Ölüdenizde bulunan noktalarından rezervasyon yaptık. Tabi buraya gelene kadar bir çok yere sorduk pek ilgilenen olmadı. Buradaki beyefendi hızla kumanda arayıp ekrandan ve harita üzerinden göstererek bize detaylıca anlattı. Ne kader bura bizimle resim yaptı. Bizim için dalış konusunda diğer yerlere göre çok daha iyi bilgisi var. Profesyonel bir ekip. İlk dalış deneyimini keyifle yapabileceğiniz, lisansınız var ise muhteşem bir exper dalışı yapabileceğiniz bir dalış okulu. Aynı zamanda FETHİYE'NİN EN İYİ tekne ÖĞLE YEMEĞİ ni sunan işletme...

2023-09-18 Ahmet

2021 Temmuz ayı itibariyle 200-250 TL arasında buna öğle yemeği de dahil. İsterseniz +100 lira vererek su altında fotoğraflar video alabiliyorsunuz. Hocalar genel anlamda ilgililer, çok kalabalık olunca haliyle aynı özen düşmüyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-18 Yasemin

Eğer FETHiYe'ye gittiyseniz kesinlikle gitmeniz gereken yerlerden biri! Diving eğitimi almak isterseniz seçenek diğerlerine göre daha fazla. Daha önce dalmadıysanız, ilk dalışınızı burada yapmanızı şiddetle öneririm.

2023-10-03 Mehmet

Burada eğitmenlerimiz, çok hoş, yardımsever ve bilgililer. Su altı güzelliğini keşfetmek için muhteşem bir yer. Tüm ekiple iyi anılar bıraktık.

2023-10-08 Ayşe

Elit Dalış merkezine geldiğimde sıcak bir karşılama aldım ve tüm sorularıma cevap verdiler. Dalış ekipmanlarının kalitesi çok iyiydi ve dalış eğitmenleri deneyimli ve güvenilir olduklarını hissettirdi.

2023-10-13 Cem

Burada ilk defa dalış yapmayı öneririm. Deneyimli ve ilgili eğitmenler var. Su altı dünyasının tadını çıkarmak için mükemmel bir yer.

2023-10-18 Selin

Dalış eğitmenleri harika! Gerçekten bilgili ve profesyoneller. Ekipmanlar yeni ve iyi bakımlı. Bu dalış merkezini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Emre

Elit Dalış merkezinde harika bir deneyim yaşadım. Eğitim süreci çok profesyonelce gerçekleşti ve dalış yaptığım yerlerdeki manzaralar inanılmazdı. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-28 Zeynep

Elit Dalış merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Profesyonel ve samimi bir ekip ile çalışıyorlar. Dalış deneyimi için mükemmel bir seçim.

2023-11-02 Ahmet

Elit Dalış merkezine ilk defa gittim ve harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok dikkatli ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-07 Nur

Elit Dalış merkezi, FETHiYe'de mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer. Ekip çok dostça ve yardımcı oldu. Dalış için harika bir seçim!

2023-11-12 Ali

Elit Dalış merkezi, FETHiYe'de en iyi dalış deneyimlerinden birini sunuyor. Eğitmenler çok profesyonel ve bilgi dolu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elite Diving Centre FETHiYE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?