ELİT PARK YAPI İNŞAAT

ELİT PARK YAPI İNŞAAT yakın Devlet Sahil Yolu Caddesi, 1 Nolu Beşirli, 1 Nolu Beşirli Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: 1 Nolu Beşirli, Mahallesi, Devlet Sahil Yolu Cd. No:561 D:1, 61040 Trabzon Merkez/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 220 02 20
  • Web sitesi: elityapiinsaat.com
  • Enlem, Boylam: 40.9940052, 39.6650021

ELİT PARK YAPI İNŞAAT, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ELİT PARK YAPI İNŞAAT yorumlar
2023-09-18 Ahmet

Elit Park Yapı İnşaat ile çalıştığım süre boyunca çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi çok yüksek ve işlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladıklarını söyleyebilirim. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştık ve sonuçtan oldukça memnun kaldık. Yapılan işlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da oldukça makul. Çalışanları da her zaman yardımcı ve anlayışlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi'nden hizmet aldım ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatları da makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Zeynep

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştık ve sonuçtan memnun kaldık. Hizmet kalitesi çok iyi ve işlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Mustafa

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştım ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve işlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Fatma

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştık ve sonuçtan memnun kaldık. Hizmet kalitesi çok yüksek ve işlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştım ve sonuçtan memnun kaldım. Yaptıkları işlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Sibel

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştık ve sonuçtan memnun kaldık. Hizmet kaliteleri yüksekti ve işlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Çalışanları da çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Osman

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi çok iyi ve işlerini zamanında tamamladılar. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Gül

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştık ve sonuçtan oldukça memnun kaldık. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Kemal

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştım ve sonuçtan memnun kaldım. Yapılan işlerin kalitesi çok iyi ve personelleri de çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Sevgi

ELİT PARK YAPI İnşaat Şirketi ile çalıştık ve sonuçtan memnun kaldık. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ELİT PARK YAPI İNŞAAT?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?