Elif Kuru Temizleme yorumlar

Elif Kuru Temizleme yakın Lalapaşa Mahallesi, Erzurum, Yakutiye, Erzurum, Eastern Anatolia Region, 25700

  • Adres: Gürcükapı, Örnek Sk. No:9, 25100 Yakutiye/Erzurum, Türkiye
  • Telefon: +90 530 664 05 06
  • Enlem, Boylam: 39.9112068, 41.2711415

Elif Kuru Temizleme, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elif Kuru Temizleme yorumlar

Yorumlara , bakarak geldim. Ellerinize sağlık ankaradan düğün için 2 abiye damatlık ve gelinlik verdim. Süper kombinada evimin karşısındaki deniz kuru temizlemede sizinmis şahane , artık bir Erzurum gelini olarak size gönül rahatlığıyla elbislerimi verecegim. Teşekkürler

Verilen hizmetten çok memnun kaldık. Verdiğim ürünler sanki yeni mağazadan alınmış gibiydi. Teslim alıp getiren arkadaş çok saygılı ve ilgiliydi. Emeğinize sağlık. Kuru temizleme için güvenilir bir adres.

Yün yorgan temizlemeye verdim buradan önce de kaç yere sormuştum olumsuz yanıt verdiler yün yorgan olduğu için olmaz vs.elif kuru temizleme mükemmel bir şekilde yorganı teslim etti Gerçekten çok güler yüzlü ilgililer saygın bir müessese … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Yorumlara , bakarak geldim. Ellerinize sağlık ankaradan düğün için 2 abiye damatlık ve gelinlik verdim. Süper kombinada evimin karşısındaki deniz kuru temizlemede sizinmis şahane , artık bir Erzurum gelini olarak size gönül rahatlığıyla elbislerimi verecegim. Teşekkürler.

2023-09-21 Mehmet

Verilen hizmetten çok memnun kaldık. Verdiğim ürünler sanki yeni mağazadan alınmış gibiydi. Teslim alıp getiren arkadaş çok saygılı ve ilgiliydi. Emeğinize sağlık. Kuru temizleme için güvenilir bir adres.

2023-09-21 Filiz

Yün yorgan temizlemeye verdim buradan önce de kaç yere sormuştum olumsuz yanıt verdiler yün yorgan olduğu için olmaz vs.elif kuru temizleme mükemmel bir şekilde yorganı teslim etti Gerçekten çok güler yüzlü ilgililer saygın bir müessese …

2023-10-06 Göksu

Çok memnun kaldım. Yıkanamayan bir kabanım vardı ve tertemiz yıkadılar. İlgili personel ve hızlı bir hizmetleri var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Burak

İlk defa gittiğim temizleme firması. Çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmet aldım. Personel de oldukça ilgiliydi. Teşekkürler.

2023-10-16 Duygu

Uzun zamandır gittiğim ve hiçbir sorun yaşamadığım bir temizleme yeridir. Personel çok ilgili ve saygılıdır. Kıyafetlerimi her zaman tertemiz bir şekilde teslim alırım. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-21 Emre

Çok uygun fiyatlı bir temizleme yeridir. Hem kıyafetler hem de ev tekstil ürünleri için tercih edilebilir. Personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Kesinlikle memnun kalırsınız.

2023-10-26 Esra

Geçen hafta kıyafetlerimi bu temizlemede temizlettirdim ve çok memnun kaldım. Hem hızlı hem de kaliteli bir hizmet aldım. Yıllardır bu temizlemeyi tercih ediyorum ve her zaman memnun kaldım.

2023-10-31 Mustafa

İlk defa gittiğim bir temizleme yeriydi. Kıyafetlerimi tertemiz teslim aldım. Fiyatları da oldukça uygun. Personel ise oldukça ilgili ve saygılıydı. Bundan sonra sürekli tercihim olacak.

2023-11-05 Sezin

Çok güvenilir ve kaliteli bir temizleme yeri. Personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Kıyafetlerimi her zaman tertemiz teslim aldım. Teşekkürler.

2023-11-10 Eren

Yıllardır bu temizlemeyi tercih ediyorum ve her zaman memnun kaldım. Kıyafetlerim tertemiz bir şekilde teslim alıyorum. Personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor.

2023-11-15 Buse

Kıyafetlerimi burada hem temizletiyorum hem de tamirtettiriyorum. Her zaman memnun kaldığım bir temizleme yeridir. Personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elif Kuru Temizleme?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?