ELF STONE Granit Mermer İnşaat San. Tic. Ltd Şti. yorumlar

ELF STONE Granit Mermer İnşaat San. Tic. Ltd Şti. yakın Anadolu Caddesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34888

  • Adres: Ataşehir Ferhat Paşa, Anadolu Cd. No:105, 34888 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 231 16 31
  • Web sitesi: elfstone.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.9818002, 29.1859888

ELF STONE Granit Mermer İnşaat San. Tic. Ltd Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ELF STONE Granit Mermer İnşaat San. Tic. Ltd Şti. yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Mutfak yenileme işlerini gerçekleştirdikleri için ELF STONE'a teşekkür ederim. İşlerini titizlikle ve özenle yapıyorlar. Mutfaklarımız hem daha modern hem de daha işlevsel hale geldi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Fiyatları da oldukça makul. Genel deneyimim olumlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Emine

ELF STONE mutfak yenileme işi için oldukça profesyonel bir ekip. İlk izlenimleri etkileyici ve atmosfer sıcak. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerini veriyorlar. Toplam deneyimim oldukça olumlu. Tek olumsuz nokta beklediğimden daha uzun süre beklemem oldu.

2023-10-19 Fatma

ELF STONE'la mutfak yenileme işi için çalıştık ve çok memnun kaldım. İç mekan güzelce dekore edildi ve hoş bir atmosfer yaratıldı. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Fiyatlar da makul. Toplam deneyimim olumlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Mehmet

ELF STONE ile çalışmak oldukça olumlu bir deneyimdi. Mutfakları yenileme işlerini başarıyla tamamladılar. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Ücretler de makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Zeynep

ELF STONE'dan çok memnun kaldım. İç mekan dekorasyonu oldukça güzel ve hoş bir atmosfer yaratıyor. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyi. Fiyatlar da makul. Toplam deneyimim oldukça olumlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gülay

ELF STONE mutfak yenileme işi için tercih ettiğim bir firma. Hizmetleri oldukça kaliteli. Fiyatlar makul. Genel deneyimim olumlu. Tek olumsuz nokta bekleme süresinin biraz uzun olması.

2023-11-13 Kemal

ELF STONE ile mutfak yenileme işi yaptık. Çok memnun kaldık. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Fiyatlar da makul. Toplam deneyimimiz olumlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Hakan

ELF STONE'da mutfak yenileme işlerini yaptırdık ve çok memnun kaldık. Ambians ve dekorasyon harika. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Fiyatlar da makul. Toplam deneyimimiz olumlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ELF STONE Granit Mermer İnşaat San. Tic. Ltd Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?