El Nazar Kilisesi yorumlar

El Nazar Kilisesi yakın El Nazar Church, Zemi Valley, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50180

  • Adres: 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 213 14 47
  • Enlem, Boylam: 38.638681, 34.8390022

El Nazar Kilisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
El Nazar Kilisesi yorumlar

Göremede yer alan Ortahisar yakın kilise müze kart ile giriş sağladık pekte korunduğu söylenemez

Bakıma ihtiyacı var müze kart ile giriş yapılıp 3 dakika gezilebiliyor . Onun harici kapısı kilitli duruyor Daha fazla

A little old church with very old fresco and a lovely caretaker man Sami , he is the highlight! His smile and welcoming demeanour shine a light bright! He is very knowledgable of the church frescoes and the little surrounding area. … Daha fazla

2023-09-23 Mehmet

A little old church with very old fresco and a lovely caretaker man Sami , he is the highlight! His smile and welcoming demeanour shine a light bright! He is very knowledgable of the church frescoes and the little surrounding area.

2023-10-08 Can

Kilisenin yaşanmışlığını hissediyorsunuz.Giriş ücreti 6TL alıyorlar ama müze kartı olanlar ki ben de müzedeyken müze kartımız elimize ulaştı ücretsiz giriyorlar.Kapalı bir kilise olduğu için çok sıcak.Turlarda genelde kapalı alanda işlendiği için oteldeyken de üşüdük.

2023-10-18 Eren

Burası Ortahisar kasabasında bir kale olduğu için kasabada olduğumuz sürece 2 gün bu kaleden kilsenin de bulunduğu caddede gezdik. Güzel ve hoş bir oldu.

2023-10-23 Elif

Kilisenin en önemli özelliği, Byzantine döneme ait fresklerin hala günümüze gelemiş olmasıdır. Kilisenin içine girerken sol tarafında yer alan fresklerin detaylarını mutlaka görmelisiniz.

2023-10-28 Emir

Ürvetiye olmaya karar verdik ve manzara fotoğraflamaya başladık. İnanılmaz bir şehir de milli park oluyor. Gördüm ve anladım. Özellikle Kale köy tomar taraflarında fatihyalı güzeliyle tanıştım.

2023-11-02 Özlem

Muhteşem olunur bu tavrı anlamak zor ama böyle yerel aydın kadınlarında var olduğunu hissetmek büyük bir mutluluk, duygusal anlarda bu kadar yoğunlukta olduğumuzu düşününce bir müjde vermek huzur verici.

2023-11-07 Canan

Görmeye değer bir tarih içerisinde barındıran kilise içerisi ayrı bir güzel ve huzurlu herşeyiyle

2023-11-12 Ali

Nevin ve eşi harikası bir aile. Ilgi ve alaka cok iyi tavsiye ederim hatta dinlemek istemezsenizde yönlendimde alırlar sizi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? El Nazar Kilisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?