EKSİ YİRMİ yorumlar

EKSİ YİRMİ yakın Eksi yirmi - хинкали, сало, колбаса, 112. Sokak, Kemeraltı, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Kemeraltı, 112 Skno:7, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 412 87 33
  • Enlem, Boylam: 36.8543446, 28.2642296

EKSİ YİRMİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
EKSİ YİRMİ yorumlar

Tatlı bir işlerletme rus/türk/slav/Gürcü mutfagina özgü lezzetleri bulabilirsiniz mantı pelmeni ci borek syrnky ve dahası ???????? güler yüzlü hoş sohbet insanlar belli fiyatlar da normal tavsiye ederim ???????????? …

Amazing store with homemade pastry. Italian, Russian and Turkish specialties are a good choice for your lunch or dinner. Various kinds of pelmeni, manti and ravioli that you can cook or fry. The owners will explain to you how to make it and even give you a tip for the best taste. All the best recommendations! Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Tatlı bir işletme, güler yüzlü hoş sohbet insanlar. Rus, Türk, Slav, Gürcü mutfağına özgü lezzetleri bulabilirsiniz. Mantı, pelmeni, börek gibi çeşitli seçenekler mevcut. Tavsiye ederim.

2023-09-24 Emre

Muhteşem bir dükkan. Ev yapımı pastalarla baştan çıkarıcı. İtalyan, Rus ve Türk spesiyaliteleri öğle veya akşam yemeği için iyi bir seçenek. Pişirebileceğiniz veya kızarabileceğiniz çeşitli pelmeni, mantı ve ravioli çeşitleri mevcut. Sahipleri size nasıl yapılacağını açıklayacak ve hatta en iyi tat için bir ipucu verecek. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Recep

Tatlı bir işlerletme rus/türk/slav/Gürcü mutfagina özgü lezzetleri bulabilirsiniz mantı pelmeni ci borek syrnky ve dahası ???????? güler yüzlü hoş sohbet insanlar belli fiyatlar da normal tavsiye ederim ????????????

2023-10-24 Fatma

Amazing store with homemade pastry. Italian, Russian and Turkish specialties are a good choice for your lunch or dinner. Various kinds of pelmeni, manti and ravioli that you can cook or fry. The owners will explain to you how to make it and even give you a tip for the best taste. All the best recommendations!

2023-10-29 Ali

Tatlı bir işletme. Güler yüzlü hoş sohbet insanlar. Rus, Türk, Slav, Gürcü mutfağına özgü lezzetleri bulabilirsiniz. Mantı, pelmeni, börek gibi çeşitli seçenekler mevcut. Tavsiye ederim.

2023-11-18 Ahmet

Tatlı bir işlerletme rus/türk/slav/Gürcü mutfagina özgü lezzetleri bulabilirsiniz mantı pelmeni ci borek syrnky ve dahası güler yüzlü hoş sohbet insanlar belli fiyatlar da normal tavsiye ederim ???

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? EKSİ YİRMİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?