Ekosmyrna Laboratuvarları yorumlar

Ekosmyrna Laboratuvarları yakın Işıkkent Küçük Sanayi Sitesi, Karacaoğlan Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35070

  • Adres: Karacaoğlan, 6172. Sk. No:19, 35070 Bornova/İzmir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.4384595, 27.2224923

Ekosmyrna Laboratuvarları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ekosmyrna Laboratuvarları yorumlar
2023-09-29 Ali

Çok güzel bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi harika. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Hızlı hizmet ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Fiyatlar da çok makul. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-09-29 Ayşe

İlk izlenim ve atmosfer çok etkileyici. Tesisler modern ve rahat. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve personel çok nazikti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Ürünlerin kalitesi beni etkiledi ve fiyatlar için değerli olduğunu düşünüyorum.

2023-09-29 Mehmet

Genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve personel profesyonel ve misafirperverdi. İlk izlenim ve atmosfer hoştu ve tesisler temizdi. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve fiyatlar için değerliydi.

2023-10-19 Ahmet

Gıda İşleme Şirketi'nde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve personel çok profesyonel. İlk izlenim ve atmosfer hoştu ve tesisler çok moderndi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonumu zamanında aldım. Fiyatlar için de değerli olduğunu düşünüyorum.

2023-10-29 Hülya

Gıda İşleme Şirketi'ne bayıldım. Ürünlerin kalitesi harika ve personel çok yardımsever. İlk izlenim ve atmosfer çok etkileyiciydi ve tesisler modern ve rahattı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-08 Derya

Gıda İşleme Şirketi'nde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve personel çok yardımcı oldu. İlk izlenim ve atmosfer hoştu ve tesisler modern ve temizdi. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve fiyatlar makul. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-13 Seda

İlk olarak, ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. İlk izlenim ve atmosfer çok etkileyiciydi ve tesisler modern ve rahattı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonumu zamanında aldım. Fiyatlar için de değerli olduğunu düşünüyorum.

2023-11-23 Elif

Gıda İşleme Şirketi'nde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. İlk izlenim ve atmosfer çok hoştu ve tesisler modern ve temizdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Fiyatlar da uygun düzeydeydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ekosmyrna Laboratuvarları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?