EĞİTİMDE MÜKEMMELLİK DERNEĞİ (EMÜDER) yorumlar

EĞİTİMDE MÜKEMMELLİK DERNEĞİ (EMÜDER) yakın Kemer Mah., Aydin, Efeler, Aydın, Aegean Region, 09020

  • Enlem, Boylam: 37.86168, 27.821699

EĞİTİMDE MÜKEMMELLİK DERNEĞİ (EMÜDER), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
EĞİTİMDE MÜKEMMELLİK DERNEĞİ (EMÜDER) yorumlar
2023-09-20 Ahmet

Derneğin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Personeller çok yardımcı, samimi ve profesyonellerdi. Beklentilerimi karşıladılar ve verdiğim ücretin karşılığını aldım.

2023-10-05 Mehmet

EMÜDER'de aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Uzman eğitimciler ve öğretmenler tarafından sunulan dersler gerçekten yararlıydı. Bu derneği herkese tavsiye ederim.

2023-10-10 Sümeyye

Eğitimde Mükemmellik Derneği'nde yapılan etkinliğe katıldım ve çok memnun kaldım. Organizasyonun kalitesi çok iyiydi ve hizmetlerden çok memnun kaldım.

2023-10-15 Kadir

EMÜDER'deki deneyimim oldukça olumluydu. Beklentilerimi karşıladıklarını düşünüyorum ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Personeller de son derece profesyonel ve yardımseverdi. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir dernek.

2023-10-20 Zeynep

EMÜDER'de aldığım hizmetten oldukça memnunum. Fiyatlar da oldukça uygun ve verilen hizmetin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personeller de hizmetlerini sunarken çok yardımcı oldular.

2023-10-25 Mustafa

Eğitimde Mükemmellik Derneği'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımcı ve profesyonel. Randevu için bekleme süresi uzun olsa da, hizmet kalitesi bu beklemeyi hak ediyor.

2023-10-30 Şeyma

EMÜDER'de aldığım eğitim oldukça iyiydi. Eğitmenler profesyonel ve deneyimliydi. Dernek atmosferi sıcak ve samimiydi. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-11-04 Kemal

Eğitimde Mükemmellik Derneği'ne güzel bir deneyim yaşadım. Hizmetlerinden oldukça memnun kaldım ve aldığım eğitimden çok yararlandım. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi.

2023-11-14 Ali

Eğitimde Mükemmellik Derneği'ndeki hizmetlerden oldukça memnun kaldım. Personeller samimi ve yardımseverdi. Dernek atmosferi oldukça iyiydi ve derslerden çok yararlandım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? EĞİTİMDE MÜKEMMELLİK DERNEĞİ (EMÜDER)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?