Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri yorumlar

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri yakın Meltem Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07025

  • Adres: Meltem, İsmail Baha Sürelsan Cd. No:12, 07030 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.8908589, 30.667644

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market insanın içini ısıtan bir atmosfere sahip. Ne zaman gittiğimde her zaman sıcak bir karşılama ve samimi bir hizmet alıyorum. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da oldukça uygun. Marketin dekorasyonu da çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Murat

İlk izlenim ve atmosfer açısından, Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market oldukça etkileyici. Çok samimi ve misafirperver bir karşılama ile karşılaşıyorsunuz. Genel deneyimim de mükemmel, ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve her zaman güleryüzle hizmet veriyor. Mağaza dekorasyonu da çok güzel ve sıcak bir havası var. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyona gerek duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-19 Deniz

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market'e ilk gittiğimde, içeriye girdiğim anda sıcak bir karşılama ile karşılaştım. İnce ayrıntılarıyla dekore edilmiş bir mekan ve rahatlatıcı bir ambiyansı var. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar çok yardımcı ve cana yakın. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyonsuz gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Can

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market kesinlikle benim favorim. İlk izlenim ve atmosfer açısından çok etkileyici. İçeri girer girmez sıcak bir karşılama ile karşılaşıyorsunuz. Genel deneyimim harikaydı, ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar çok yardımcı ve her zaman güleryüzle hizmet veriyor. Mağaza dekorasyonu da sıcak bir atmosfere sahip. Bekleme süresi çok kısa ve herhangi bir rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-09 Ebru

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market'in atmosferi gerçekten rahatlatıcı ve samimi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar çok yardımcı ve cana yakın. Mağaza dekorasyonu çok hoş ve sıcak bir havası vardı. Bekleme süresi çok kısa ve herhangi bir rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-14 Okan

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market'i ziyaret etmek gerçekten keyifli bir deneyim. İçeri girdiğimde her zaman sıcak bir karşılama ve samimi bir hizmet alıyorum. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da oldukça uygun. Marketin dekorasyonu çok hoş ve rahatlatıcı. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve her zaman güleryüzle hizmet veriyor. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyona gerek duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Selin

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market'e ilk defa gittim ve gerçekten harika bir deneyim yaşadım. İçerideki atmosfer çok sıcak ve samimi. Genel deneyimim mükemmeldi, ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da çok uygun. Çalışanlar çok yardımcı ve her zaman güleryüzle hizmet veriyorlar. Mağaza dekorasyonu da çok güzel ve sıcak bir havası var. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-24 Fatih

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market gerçekten mükemmel bir atmosfere sahip. Her zaman sıcak bir karşılama alıyorum ve çalışanlar çok yardımcı oluyorlar. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Mağaza dekorasyonu da çok hoş. Bekleme süresi çok kısa ve herhangi bir rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Emine

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market'e gittiğimde her zaman sıcak bir karşılama ile karşılaşıyorum. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu, ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar çok yardımcı ve cana yakın. Mağaza dekorasyonu çok hoş ve sıcak bir havası var. Bekleme süresi çok kısa ve herhangi bir rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-03 Ahmet

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market gerçekten harika bir atmosfere sahip. Ne zaman gittiğimde her zaman sıcak bir karşılama ve samimi bir hizmet alıyorum. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Mağaza dekorasyonu da çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Merve

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market'in atmosferi gerçekten çok güzel. İçeriye girdiğim anda sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Genel deneyimim çok olumlu, ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve her zaman güleryüzle hizmet veriyor. Mağaza dekorasyonu da çok hoş ve sıcak bir havası var. Bekleme süresi çok kısa ve herhangi bir rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-13 Serkan

Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri Market gerçekten harika bir yer. Genel deneyimim çok olumlu oldu, ürünlerin kalitesi çok yüksek ve gerçekten lezzetli. Fiyatlar da oldukça makul. Çalışanlar çok yardımcı ve cana yakın. Mağaza dekorasyonu çok hoş ve sıcak bir atmosferi var. Bekleme süresi çok kısa ve herhangi bir rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Efeköy Yöresel Ürünler Şarküteri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?