DYO BOYA FABRİKALARI- TURGUTLU ŞUBESİ yorumlar

DYO BOYA FABRİKALARI- TURGUTLU ŞUBESİ yakın Selvilitepe OSB, Çepnidere, Turgutlu, Manisa, Aegean Region, 45400

  • Adres: Çepnidere, 7. Eylül Yolu Sk. No:23, 45400 Turgutlu/Manisa, Türkiye
  • Web sitesi: dyo.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4867155, 27.6562408

DYO BOYA FABRİKALARI- TURGUTLU ŞUBESİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DYO BOYA FABRİKALARI- TURGUTLU ŞUBESİ yorumlar
2023-09-28 Ayşe

İlk izlenimim çok olumlu oldu, personel oldukça yardımcı ve nazikti. Toz boya hizmeti için çok uygun fiyatlı buldum. Tesisler temiz ve kullanışlı. Ürünlerin kalitesinden de memnun kaldım. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-28 Mustafa

DYO Boya Fabrikaları'na toz boya hizmeti için gittim ve oldukça memnun kaldım. İçerideki atmosfer çok samimi ve misafirperverdi. Çalışanlar yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamamı sağladı. Fiyatlandırma da oldukça makuldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve hizmet süresi beklediğimden kısaydı. Kesinlikle tekrar gelir ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-28 Özkan

DYO Boya Fabrikaları'ndan aldığım toz boya hizmeti ile ilgili olarak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Başlangıçta biraz bekleme süresi vardı, ancak personel çok nazik ve yardımcı oldu. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatı da makuldü. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-13 Ayhan

DYO Boya Fabrikaları'ndan aldığım toz boya hizmeti oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Atmosfer rahat ve hoştu. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve beklemek için çok uzun süre harcamadım. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Fatma

DYO Boya Fabrikaları'ndaki toz boya hizmetinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimlerim olumlu ve rahatlatıcıydı. Fiyatlar oldukça uygun ve tesisler temizdi. Personel yardımcı olmak için çok zaman harcadı ve hizmetlerinin kalitesinden memnun kaldım. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-23 Ahmet

Turgutlu Şubesi'nde toz boya hizmeti aldım ve son derece memnun kaldım. Tesisler temiz ve ferah. Personel yardımcı ve uzman. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti ve hizmet süresi oldukça kısaydı. Fiyatlandırma da oldukça makuldi. Kesinlikle bir daha ziyaret ederim.

2023-10-28 Sevim

Toz boya hizmeti için DYO Boya Fabrikaları'nı ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. İlk izlenimlerim olumlu oldu, personel çok yardımcı ve nazikti. Fiyatlar oldukça makuldü ve tesisler de temiz ve kullanışlıydı. Hizmet süresi beklediğimden daha kısaydı. Genel olarak çok olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-02 Ali

DYO Boya Fabrikaları'na toz boya hizmeti almak için gittim ve oldukça memnun kaldım. İkinci gelişimde çalışanlar resmen bir hanımefendi gibiydi ve yardımcı oldu. Fiyatlandırma oldukça makuldi ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret eder ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-11-07 Nazlı

DYO Boya Fabrikaları'ndan aldığım toz boya hizmetinden çok memnun kaldım. Başlangıçta biraz bekleme süresi oldu, ancak personel oldukça yardımcı oldu. Tesisler temizdi ve fiyatlar oldukça makuldü. Ürünler de kaliteliydi. Kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-11-12 Taner

DYO Boya Fabrikaları'ndan aldığım toz boya hizmetinden çok memnun kaldım. Personel oldukça yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Fiyatlar oldukça uygun ve tesisler temizdi ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle bir daha giderim.

2023-11-17 Merve

DYO Boya Fabrikaları'na toz boya hizmeti almak için gittim ve oldukça memnun kaldım. İlk izlenimlerim oldukça pozitifti ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlandırma oldukça makuldi ve tesisler çok temizdi. Ürünlerin kalitesi de fark edilir derecede yüksekti. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-22 Ahmet

Toz boya hizmeti almak için DYO Boya Fabrikaları'na gittim ve oldukça memnun kaldım. İlk izlenimlerim olumlu oldu, personel çok yardımcı ve nazikti. Ürünlerin kalitesinden de oldukça memnun kaldım. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DYO BOYA FABRİKALARI- TURGUTLU ŞUBESİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?