DÜNYA AYAK SAĞLIĞI MERKEZİ ATAŞEHİR yorumlar

DÜNYA AYAK SAĞLIĞI MERKEZİ ATAŞEHİR yakın Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kızıl Begonya Sokağı, West Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34746

  • Adres: DELUXIA PALACE (Teknik Yapı, Barboros Mah. Morsümbül Sk. No:5 Kat:10 Daire No:293, A Blok, 34746 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 510 23 00
  • Web sitesi: dunyaayaksagligi.com
  • Enlem, Boylam: 40.995531, 29.100568

DÜNYA AYAK SAĞLIĞI MERKEZİ ATAŞEHİR, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DÜNYA AYAK SAĞLIĞI MERKEZİ ATAŞEHİR yorumlar

Yıllardır çektiğim batık sorunumu özenle ve titizlikle iyileştiren tek yer. Her zaman İlgi,alaka ve güleryüzle karşılandığım bu işletmeye google yorumlarını okuyarak bulmuştum. Kesinlikle tüm iyi yormlardan çok daha fazlasını hakediyorlar.

İltihaplı tırnak batmasıyla geldiğim ve doktorların ameliyattan başka çözüm yok dediği tırnağımın tel tedavisiyle düzeldiği ağrılarımdan ve o kötü görüntüden kurtulduğum yer. Çok az bi yolumuz kaldı sona erdiğinde fotoğraflarıda yüklerim bu dertten muzdarip herkesin bi şans vermesi gerek Ülkü hanıma???????? …

Neredeyse yok olmak üzere olan tırnağımı kurtardılar :) . Batıklarımı düzelttiler. ❤️ Çok memnun kaldığım bir işletme. Çok güleryüzlü ve ilgililer. Ayrıca çok … Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Yıllardır çektiğim batık sorunumu özenle ve titizlikle iyileştiren tek yer. Her zaman İlgi,alaka ve güleryüzle karşılandığım bu işletmeye google yorumlarını okuyarak bulmuştum. Kesinlikle tüm iyi yormlardan çok daha fazlasını hakediyorlar.

2023-09-24 Ali

İltihaplı tırnak batmasıyla geldiğim ve doktorların ameliyattan başka çözüm yok dediği tırnağımın tel tedavisiyle düzeldiği ağrılarımdan ve o kötü görüntüden kurtulduğum yer. Çok az bi yolumuz kaldı sona erdiğinde fotoğraflarıda yüklerim bu dertten muzdarip herkesin bi şans vermesi gerek Ülkü hanıma????????

2023-09-24 Fatma

Neredeyse yok olmak üzere olan tırnağımı kurtardılar :) . Batıklarımı düzelttiler. ❤️ Çok memnun kaldığım bir işletme. Çok güleryüzlü ve ilgililer. Ayrıca çok

2023-10-09 Hasan

Çok kaliteli bir hizmet aldım. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlüler. İşletme temiz ve düzenli. Ürünler ve hizmetler kaliteli ve güvenilir. Memnuniyetim yüksek.

2023-10-14 Mehmet

Yıllardır gittiğim ayak sağlığı merkezi. Her seferinde aynı kalitede ve memnun kalacağım hizmet alıyorum. Personeller işlerinde çok profesyonel ve dikkatli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Hatice

Uzun süredir tırnak batması problemi yaşıyordum ve bu merkezi denemeye karar verdim. Şimdi tırnaklarım düzeldi ve hiçbir acı yaşamıyorum. Çok teşekkür ederim!

2023-10-24 Ahmet

Kesinlikle en iyi ayak sağlığı merkezi! Uzman personel, temiz ve konforlu bir ortam, harika bir hizmet. Buraya gelmekten her zaman mutlu ayrılıyorum.

2023-10-29 Ayhan

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu merkezi denedim ve çok memnun kaldım. İşletme sahipleri çok kibar ve profesyonel. Kaliteli bir hizmet alıyorsunuz.

2023-11-03 Derya

Birçok farklı ayak sağlığı merkezini denedim, ancak bu merkez en iyisi. Doktorlar ve personel çok bilgili ve işlerinde uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Erdem

Buraya randevu alarak gittim ve bekleme sürem çok kısaydı. Personel çok organize ve işlerini hızlı bir şekilde yapıyorlar. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-13 Özlem

Merkezin atmosferi çok rahatlatıcı ve huzurlu. Çalışanlar çok nazik ve yardımsever. Ayak sağlığına önem veren herkese burayı tavsiye ederim.

2023-11-18 Can

Muhteşem bir deneyim! Ayaklarıma o kadar iyi baktılar ki şimdi onları göstermek için her fırsatta sandalet giyiyorum. Çok memnunum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DÜNYA AYAK SAĞLIĞI MERKEZİ ATAŞEHİR?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?