Duda Kumlama yorumlar

Duda Kumlama yakın Memlük Sokağı, Güllü Bağlar Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34906

  • Adres: Güllübağlar Mahallesi Memlük Sokak No.26-1, 34906 Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 307 72 09
  • Enlem, Boylam: 40.896083, 29.265472

Duda Kumlama, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Duda Kumlama yorumlar

İş yapılacak esnaf adamlar

2023-10-03 Ayşe

Duda Kumlama hizmetinden çok memnun kaldım. İş yerine girdiğimde ilk izlenim çok olumlu oldu. İçerideki atmosfer çok temiz ve düzenliydi. Personel çok güler yüzlü ve yardımcı oldular. Kumlama işlemi için sıra beklememe gerek kalmadı ve işim hızlı bir şekilde yapıldı. Hizmetin fiyatı da son derece makuldi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-03 Fatma

Duda Kumlama iş yerine ilk defa geldim ve genel olarak memnun kaldım. İş yerinin atmosferi oldukça güzeldi ve personel de çok yardımcı oldu. Kumlama işlemi için bekleme sürem de oldukça kısaydı. Hizmetin fiyatı ise uygun ve makuldi. Tekrar geleceğim bir yer.

2023-10-18 Ali

Duda Kumlama hizmetinden oldukça hoşnut kaldım. İş yerindeki dekor ve ambiyans çok güzeldi. Personel çok ilgiliydi ve işimi hızlı bir şekilde yaptılar. Fiyat da oldukça uygun geldi. Kesinlikle tavsiye edebilirim.

2023-10-28 Ahmet

Duda Kumlama hizmetinden memnun kaldım. İş yerine girdiğimde ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Atmosfer çok temiz ve düzenliydi. Personel de yardımcı ve güler yüzlüydü. Kumlama işlemi için beklemem gereken süre oldukça kısaydı. Fiyat da makuldi. Tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-07 Mustafa

Duda Kumlama iş yerinde oldukça hoş bir deneyim yaşadım. İçerideki atmosfer çok güzeldi ve personel çok yardımcı oldu. Kumlama işlemi için bekleme sürem oldukça kısaydı. Fiyat da uygun ve makuldi. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Seda

Duda Kumlama hizmetinden çok memnun kaldım. İçerideki atmosfer çok güzel ve temizdi. Personel de çok ilgiliydi ve işimi hızlı bir şekilde yaptılar. Fiyat açısından da oldukça uygun bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Elif

Duda Kumlama hizmetinden oldukça memnun kaldım. Atmosfer çok güzeldi ve personel de çok yardımcı oldu. Kumlama işlemi için bekleme sürem çok kısaydı ve işim de çok iyi yapıldı. Fiyat da oldukça makuldi. Tekrar gideceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Duda Kumlama?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?