Drum Club Bateri Kursu yorumlar

Drum Club Bateri Kursu yakın Şah Değirmeni Sokağı, Şahkulu, Şahkulu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Şahkulu Mah, Çakıroğlu, Şah Değirmeni Sk. No:3 İşhanı 3, 34421 Tünel/Beyoğlu/Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 245 63 64
  • Web sitesi: drumclub.net
  • Enlem, Boylam: 41.0276164, 28.9739768

Drum Club Bateri Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Drum Club Bateri Kursu yorumlar

Harika bir ekip, tanıştığıma çook memnun oldum!!!! Eğer davul çalmayı öğrenmek istiyorsanız çok doğru bir adres Yaşattığınız eğlenceli deneyim için çok teşekkür ederim Drumglass team!!

As someone who does not speak Turkish, the Drum Club was perfect for me. I purchased the package that gives 8 lessons, but I am now interested in buying packages with even more classes. English speaking folks, ask for Hakan! … Daha fazla

Bateri ye merakınız var ama çekincelerinizde varsa, yapabilir miyim acaba diye düşünüyorsanız burası doğru adres. Gurur hoca, (kral adam) sizin gelişiminizi takip edip ona göre dersleri belirleme kabiliyeti çok iyi. Özellikle püf noktaları … Daha fazla

2023-09-22 Harika bir ekip

Yaşattığınız eğlenceli deneyim için çok teşekkür ederim Drumglass team!!

2023-09-22 Hakan

As someone who does not speak Turkish, the Drum Club was perfect for me. I purchased the package that gives 8 lessons, but I am now interested in buying packages with even more classes. English speaking folks, ask for Hakan!

2023-09-22 Gurur hoca

Bateri ye merakınız var ama çekincelerinizde varsa, yapabilir miyim acaba diye düşünüyorsanız burası doğru adres. Gurur hoca, (kral adam) sizin gelişiminizi takip edip ona göre dersleri belirleme kabiliyeti çok iyi. Özellikle püf noktaları

2023-10-07 Cenk

Burada davul çalmayı öğrendim ve bunun için çok minnettarım. Müzik Okulu personeli çok profesyonel ve yardımsever. Genel deneyimim mükemmeldi.

2023-10-12 Mert

Bateri eğitimi almak isteyen herkese burayı tavsiye ederim. Dersler çok eğlenceli ve öğretmenler çok sabırlı. Burada özellikle temel teknikleri iyi öğrenebilirsiniz.

2023-10-17 Dilan

Drum Club'a kardeşim için yazdırmıştım ve çok memnun kaldık. İyi bir atmosferi var ve personel son derece güler yüzlü ve yardımsever. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-22 Murat

Burayı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Hoca çok tecrübeli ve işini gerçekten iyi yapıyor. Mükemmel bir deneyim!

2023-10-27 Elif

İyi bir bateri eğitimi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Dersler sırasında tüm sorularınızı yanıtlamak için her zaman zaman ayırırlar ve size gerçekten iyi hissettirirler. Teşekkürler Drum Club!

2023-11-01 Ayşe

Başlangıçtan itibaren tüm personel çok yardımcı oldu ve beni sıcak bir şekilde karşıladı. Ambiyans harika ve değeri para için gerçekten mükemmel

2023-11-06 Emre

Drum Club'da bateri çalmayı öğrenmek için 2 aydır gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. Kaliteli eğitim ve öğretim materyalleri sağlarlar, personel her zaman yardımseverdir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Ece

Burdaki bateri kursuna katılmak istemiştim ve bunun için çok şanslıyım. Eğitmenler çok deneyimli ve dersler gerçekten eğlenceli. Harika bir müzik okuludur.

2023-11-16 Ali

Drum Club'da bateri eğitimi aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve bana çok yardımcı oldular. Burayı herkese öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Drum Club Bateri Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?